marți, 17 decembrie 2019

A ajuns vestea și la noi, la Cimitirul Ghencea, că DIICOT a clasat pe furiș dosarul Petromidia. Acum știu de ce m-ați împușcat acum 30 de ani.☹️🔫 V-am lăsat la Năvodari o rafinărie ultramodernă de 2,5 miliarde dolari. A luat-o Dinu Patriciu cu banii din Rompetrol, altă firmă pe care v-am lăsat-o. Moammar Al-Gaddafi m-a rugat să fac cu Rompetrol prospecțiuni în Libia, în cautare de zăcăminte de petrol și mi-a plătit pentru asta 56,5 milioane dolari, bani pe care i-a încasat apoi Patriciu, deși erau banii statului, ai poporului român. Cu acești bani Patriciu a luat Petromidia, de 2,5 miliarde dolari. În afară de asta, stabilisem cu prietenul meu Gaddafi să extragem împreună petrolul din zăcământul El-Sharara, descoperit de inginerii și geologii români de la Rompetrol. Petrolul cuvenit nouă din concesiunea românească de la El-Sharara valora 6 miliarde dolari, dar ați dat această concesiune unei firme de apartament din Spania, Repsol, în 1992. Cu banii din concesiunea românească din Libia Repsol a devenit de atunci un gigant petrolier mondial. Nu contează, oricum nu mai aveați ce face cu concesiunea din Libia. Ați dat de pomană Petrom austriecilor, împreună cu zăcămintele de petrol din România, în valoare de 10 miliarde dolari. Drept recunoștință, austriecii au tăiat cele cinci rafinării românești pentru a nu concura pe piața românească produsele petrochimice austriece. Acum se fac 30 de ani de când m-ați împușcat și veți sărbători.🎉🎉 Dar dacă tot m-ați împușcat pe mine, sincer să fiu, mi-ar plăcea să îi împușcați și pe cei care au furat moștenirea mea. Pentru că nu mi-au furat-o mie, v-au furat-o vouă! Dragi tovarăși și pretini, vă urez în continuare putere de muncă și mult succes în activitate!




A ajuns vestea și la noi, la Cimitirul Ghencea, că DIICOT a clasat pe furiș dosarul Petromidia. Acum știu de ce m-ați împușcat acum 30 de ani.☹️🔫
V-am lăsat la Năvodari o rafinărie ultramodernă de 2,5 miliarde dolari. A luat-o Dinu Patriciu cu banii din Rompetrol, altă firmă pe care v-am lăsat-o. Moammar Al-Gaddafi m-a rugat să fac cu Rompetrol prospecțiuni în Libia, în cautare de zăcăminte de petrol și mi-a plătit pentru asta 56,5 milioane dolari, bani pe care i-a încasat apoi Patriciu, deși erau banii statului, ai poporului român. Cu acești bani Patriciu a luat Petromidia, de 2,5 miliarde dolari.
În afară de asta, stabilisem cu prietenul meu Gaddafi să extragem împreună petrolul din zăcământul El-Sharara, descoperit de inginerii și geologii români de la Rompetrol. Petrolul cuvenit nouă din concesiunea românească de la El-Sharara valora 6 miliarde dolari, dar ați dat această concesiune unei firme de apartament din Spania, Repsol, în 1992. Cu banii din concesiunea românească din Libia Repsol a devenit de atunci un gigant petrolier mondial.
Nu contează, oricum nu mai aveați ce face cu concesiunea din Libia. Ați dat de pomană Petrom austriecilor, împreună cu zăcămintele de petrol din România, în valoare de 10 miliarde dolari. Drept recunoștință, austriecii au tăiat cele cinci rafinării românești pentru a nu concura pe piața românească produsele petrochimice austriece.
Acum se fac 30 de ani de când m-ați împușcat și veți sărbători.🎉🎉 Dar dacă tot m-ați împușcat pe mine, sincer să fiu, mi-ar plăcea să îi împușcați și pe cei care au furat moștenirea mea. Pentru că nu mi-au furat-o mie, v-au furat-o vouă!
Dragi tovarăși și pretini, vă urez în continuare putere de muncă și mult succes în activitate!

2 comentarii:

  1. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o distribuție de mărturii pe internet de ROSE GOMEZ. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în termen de 2 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în două zile pe care le promite și soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun tuturor celor de pe acest site că voi rămâne mereu mulțumită acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna. o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, contactează-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau să anunț lumea despre Dr.ODION Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Am rămas însărcinată când soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Dr ODION și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visam când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și mereu de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ sinelui meu că voi anunța Lumea despre Dr.ODION pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? contactați Dr.ODION astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP el pe numărul de telefon mobil +2349060503921

    RăspundețiȘtergere