sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Cuba se prezintă românilor

Cuba se prezintă românilor

Cu premiza că este una dintre cele mai sigure destinații din lume, Cuba a prezentat operatorilor de turism din România o serie de produse pentru a promova turismul din această țară, în contextul Târgului de Turism desfășurat la Romexpo de vineri pana duminică, 18 noiembrie.
Autoritățile cubaneze lucrează pentru a sărbători cea de-a 500-a aniversare a capitalei cubaneze, Havana, ocazie cu care se vor deschide noi hoteluri și infrastructura turistică a țării se va mări considerabil, de asemenea, Havana va sărbători cei 500 de ani de atestare documentară cu un Târg de Turism de mare amploare și cu masivă prezentă internațională, ce urmează sa aibă loc în luna mai a anului 2019.
Reprezentantul Ministerului Turismului din Cuba pentru Europa Centrala și de Est, David Lobaina Frometa, a fost prezent în aceste zile la București pentru a împărtăși cu operatorii de turism din România din panoplia de oferte și pachete turistice menite sa aducă mai aproape de sufletul românilor "cea mai frumoasă insulă pe care au văzut-o ochii omului", așa cum foarte plastic o numea Cristofor Columb atunci când a acostat pentru prima oara pe coasele Cubei.
Turiștii romani ar trebuie să știe ca cea mai mare insulă din Antilele Mari nu oferă numai soare și nisip, ci și un inegalabil patrimoniu cultural din perioada colonială, parcuri naționale și lucruri unice pentru amatorii de scufundări.
Cuba este o țară liniștită, sigură și care îi întâmpină pe toți vizitatori, în special pe români, iar cei care doresc sa viziteze standul o pot face pana duminică, la orele 17.
Numeroși directori de agenții de turism, organizatori ai târgului, jurnaliști și personalități locale au vizitat standul Cubei de la Romexpo, iar reprezentantul autorităților cubaneze, la bază ghid de turism, a dat dovada de deosebita atenție și căldură în primirea oaspeților.
Ciprian Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu