sâmbătă, 23 octombrie 2021

Italia. Potrivit Institutului Național de Sănătate din Italia, majoritatea deceselor din 2020 nu au fost cauzate de Covid-19

 Italia. Potrivit Institutului Național de Sănătate din Italia, majoritatea deceselor din 2020 nu au fost cauzate de Covid-19


Potrivit raportului din iulie 2021 al Istituto Superiore di Sanità (Institutul Național Italian de Sănătate) privind mortalitatea datorată Covid, citat de ziarul Il Tempo, s-ar părea că majoritatea deceselor înregistrate în 2020 au fost nu cauzate de Covid-19, ci de comorbidități și patologii grave.

Astfel, din cele 130.000 de decese enumerate ca fiind din cauza Covid din februarie 2020, doar 3.700 sunt de fapt legate de virusul în sine, și numai de acesta.

Toate celelalte decese sunt de fapt legate de alte boli ale pacienților (hipertensiune, cancer, diabet, boli pulmonare, boli de inimă).

Cei care și-au pierdut viața și au fost clasificați drept „decedați de Covid” au avut intre una și cinci boli despre care Institutul Național de Sănătate din Italia a spus că le dădea deja puține speranțe de viață. Nu mai puțin de 67,7% ar fi avut mai mult de trei boli cumulate, iar 18% cel puțin două boli cumulate.

Potrivit Institutului Național de Sănătate din Italia, 65,8% dintre italienii care nu mai sunt pe această lume după ce s-au infectat cu Covid aveau hipertensiune arterială. 23,5% au avut și demență, 29,3% diabet și 24,8% fibrilație atrială. Și asta nu este tot: 17,4% au avut deja plămânii bolnavi, 16,3% au avut cancer în ultimii cinci ani; 15,7% au avut insuficiență cardiacă, 28% au avut boală cardiacă ischemică, 24,8% au avut fibrilație atrială, mai mult de unul din zece a fost, de asemenea, obez, mai mult de unul din zece a avut un atac cerebral, iar alții, deși într-un procent mai mic, au avut severe probleme hepatice, dializă și boli autoimune.

Traducere; persoanele slabe și grav bolnave, ale căror decese au fost doar o chestiune de zile, săptămâni sau luni, au fost probabil cele rapuse de Covid-19.

Nimic care nu a justificat, nici care sa justifice închiderea pentru luni și luni a întregii populații și să pună în aplicare o politică de sănătate tiranică de control a maselor... Cine va trebui să răspundă?
Ciprian Pop

sursa articol: https://www.iltempo.it/attualita/2021/10/21/news/rapporto-iss-morti-covid-malattie-patologie-come-influenza-pandemia-disastro-mortalita-bechis-29134543/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu