marți, 18 aprilie 2023

Comunicat al Federației Generale a Sindicatelor din Coreea

 


https://www.amosnews.ro/comunicat-al-federatiei-generale-a-sindicatelor-din-coreea/

Comunicat al Federației Generale a Sindicatelor din Coreea

 18 aprilie 2023 Redactia AMOS News
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Phenian, 18 aprilie 2023

Către: toate sindicatele din lume și organizațiile internaționale

O altă entitate puternică care arată dezvoltarea continuă a forței strategice a fost dezvăluită în Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC)

Respectatul tovarăș Kim Jong Un ghidează primul test de foc al rachetei balistice intercontinentale de tip nou Hwasongpho-18 la fața locului.

Elementul de descurajare a războiului nuclear al RPDC pentru autoapărare se dezvoltă rapid cu o viteză tot mai mare, în conformitate cu linia strategică imuabilă și politica Partidului Muncitoresc Coreean și a guvernului RPDC de a dezvolta neîncetat puterea forței strategice a RPDC de a transforma țara într-o super-putere și forță absolută, o forță puternică capabilă să prevină holocaustul nuclear și să descurajeze tot felul de posibile invazii inamice periculoase și o sabie prețuită pentru apărarea justiției și a păcii.

La 13 aprilie 2023, o dovadă puternică, simbolică a dezvoltării neîncetate a forței strategice a RPDC, a notificat lumea despre apariția acesteia.

O rachetă balistică intercontinentală de tip nou, Hwasongpho-18, care își va îndeplini misiunea de descurajare a războiului ca viitor mijloc esențial al forței strategice a RPDC, a fost testată.

Kim Jong Un, secretar general al Partidului Muncitoresc Coreean și președinte al Afacerilor de Stat din Republica Populară Democrată Coreeană, a condus la fața locului primul test de foc al rachetei de tip nou.

Scopul testului de foc a fost de a confirma performanța motoarelor cu combustibil solid de mare forță pentru rachete în mai multe etape și fiabilitatea tehnologiei în trepte și a diferitelor sisteme de control funcțional și de a estima fezabilitatea militară a noului sistem de arme strategice.

Având în vedere securitatea țărilor vecine și siguranța separării în mai multe etape a rachetei în timpul zborului în spațiul aerian național, focul de probă a fost efectuat în modul de aplicare a modului de zbor cu traiectorie standard la prima etapă și modul vertical la treapta a doua și a treia, și de confirmare a caracteristicilor tehnologice ale tuturor componentelor sistemului de arme prin limitarea vitezei maxime a rachetei prin separarea treptelor întârziate și reactivarea motorului.

Kim Jong Un a aflat despre noul sistem de arme la fața locului în timp ce urmărea operațiunea de pre-lansare.

La locul de lansare, specialiștii au asistat încă o dată la un eveniment de mare importanță în istoria dezvoltării forței strategice a RPDC sub îndrumarea directă a lui Kim Jong Un, care clocotea cu voința arzătoare a tuturor oamenilor de știință din domeniul apărării și lucrătorii din domeniul industriei munițiilor, de așa manieră încât să informeze întreaga lume cu privire la apariția unui alt mijloc puternic de atac nuclear al RPDC și să demonstreze descurajarea fiabilă a războiului nuclear al statului.

Gata pentru testul de foc!

Când Kim Jong Un a aprobat testul de foc al armei strategice de tip nou, generalul Jang Chang Ha a ordonat celei de-a doua companii „Steagul Roșu” din cadrul Biroului General de Rachete să lanseze racheta.

Momentul, de o mare însemnătate, reprezentând pe deplin puterea irezistibilă a RPDC a început să se înalțe spre cer cu flăcări aprige la coadă, scoțând un vuiet răsunător.

Testul de foc nu a avut niciun efect negativ asupra securității țărilor vecine. Prima etapă a aterizat în siguranță în apele la 10 km de Peninsula Hodo din județul Kumya, provincia Hamgyongul de Sud, iar a doua etapă în apele la 335 km est de județul Orang, provincia Hamgyongul de Nord.

Testul de foc a confirmat că toți parametrii noului sistem de arme strategice au îndeplinit pe deplin cerințele designului în ceea ce privește acuratețea, oferind garanție și credibilitate că rachetă balistică intercontinentală de tip nou va servi ca un mijloc puternic de atac strategic de o mai mare eficiență militară.

Sistemul de arme Hwasongpho-18, care urmează să fie echipat și operat de forța strategică a RPDC în cadrul planului pe termen lung de construire a forței nucleare de stat, își va îndeplini misiunea și datoria importantă ca fiind mijlocul cel mai puternic, esențial și principal în apărarea RPDC, în descurajarea agresiunii și apărarea securității statului.

Kim Jong Un și-a exprimat o mare satisfacție față de succesele uimitoare în timp ce a condus testul de foc. El a fost mulțumit de faptul că RPDC a demonstrat în mod clar încă o dată potențialul extraordinar și realitatea tehnologiei sale de apărare care se dezvoltă pe măsură ce zilele trec și și-a demonstrat cu putere determinarea neclintită și capacitatea practică de a atinge obiectivul de consolidare a forțelor armate.

El a remarcat că poziția consecventă a Partidului Muncitoresc Coreean și a guvernului RPDC este de a accelera constant și rapid dezvoltarea unui sistem de arme mai dezvoltat și mai avansat, mai puternic, pentru a face față mediului de securitate din ce în ce mai înrăutățit din peninsula coreeană și amenințărilor militare pe termen lung. El a menționat cu mândrie semnificația testului de foc, spunând că dezvoltarea noului tip de rachetă balistică intercontinentală Hwasongpho-18 va reforma pe larg componentele strategice de descurajare ale RPDC, va promova radical eficacitatea poziției sale de contraatac nuclear și va aduce o schimbare în caracterul practic al strategiei sale militare ofensive.

Constatând că este o misiune și o datorie absolută care trebuie îndeplinită de oamenii de știință din domeniul apărării din RPDC, să susțină politica Partidului Muncitoresc Coreean și a guvernului RPDC de contracarare a armelor nucleare ale inamicului și politica de confruntare frontală în strânsă legătură cu succese practice în dezvoltarea capacităților de autoapărare, el a prezentat sarcinile strategice importante pentru accelerarea în continuare a întăririi forței strategice nucleare a RPDC.

El a afirmat că partidul și guvernul RPDC vor face ca inamicul, care pune în pericol mediul în peninsula coreeană și hărțuiește viața pașnică a poporului coreean și lupta pentru construcția socialistă, cu politica lor înveterată de agresiune și amenințări ale mișcărilor militare ce aduc criză și le provoacă în mod constant neliniște și groază extremă, luând contra-acțiuni fatale și ofensive până când își abandonează gândirea fără sens și actele nesăbuite, făcându-i astfel să simtă regret și disperare pentru alegerea greșită, expunându-i cu siguranță unei amenințări irezistibile.

Testarea cu succes a noului sistem de arme strategice servește drept prilej pentru a demonstra că forța strategică nucleară și oamenii de știință și tehnicienii din rachete din RPDC, direct responsabili de dezvoltarea sa, implementează întotdeauna temeinic și perfect intenția strategică a Partidului Muncitoresc Coreean, pregătindu-se pe deplin să își îndeplinesc în orice moment misiunea importantă.

Comitetul Central

Federația Generală a Sindicatelor din Coreea

Comunicat de presă tradus de Ciprian Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu