duminică, 26 aprilie 2020

n legătură cu ultimele zvonuri din media, precum că liderul nord coreean, Kim Kong Un ar fi murit. Acestea sunt false din mai multe motive

În legătură cu ultimele zvonuri din media, precum că liderul nord coreean, Kim Kong Un ar fi murit. Acestea sunt false din mai multe motive:
- Povestea medicilor chinezi este o prostie pentru că
a) dacă aceștia ar fi sosit, într-adevăr, ar trebui să fie în carantină timp de 2 săptămâni la sosirea în Phenian.
b) RPDC a închis granița cu China, exceptând transportul unor mărfuri prin punctul de trecere Dandong -Sinuiju.
c) RPDC are medici și spitale proprii, deci nu este nevoie de medici dintr-o țară terță pentru tratarea unui demnitar
d) așa-zisa vizită medicală nu a fost anunțată, nici pe fluxul de știri al agenției lui cale de presa, KCNA, și nici de agenția "China Nouă" Xinhua agenția oficială chineză de știri.
Zvonurile din presa japoneza și sud coreeană sunt răspândite pentru a abate atenția de la alte probleme reale cu care se confruntă Asia. De asemenea, fac parte din același triptic al serviciilor de informații sud coreene, NIS, pentru destabilizarea RPDC și răsturnarea sistemului socialist din această țară, lucru pe care Coreea de Sud nu l-am reușit, nici în ultimii ani. Ideea unor surse pe care sud coreenii le-ar avea în spectrul puterii de la Phenian, este, deopotrivă, o mare fabulație, promovată, din păcate, și de o parte a presei care nu face nici măcar efortul de a cunoaște realitățile psiho-sociale ale acestei țări și, pe cale de consecință, nu înțelege țara și nu este în măsură să facă prognoze.
De asemenea, sora lui Kim a revenit în prim planul vieții politice de la Phenian, nu că sa preia puterea pe fundalul incapacității fizice a lui Kim, ci pentru că s-a întors din concediu de creștere copil. Are doi copii, unul născut în 2015, al doilea în 2018....despre asta e vorba.
Ciprian Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu