duminică, 4 iulie 2021

Partidul Comunist al Federației Ruse, membru in Parlamentul de la Moscova (Duma) se pronunța clar împotriva oricărei încercări de obligativitate a vaccinarii

 Partidul Comunist al Federației Ruse, membru in Parlamentul de la Moscova (Duma) se pronunța clar împotriva oricărei încercări de obligativitate a vaccinarii

Sergey OBUKHOV, Doctor în științe politice, Secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist a semnalat ieri pentru publicația "Ecoul Moscovei" ca "sub nicio forma, rușilor nu trebuie sa li se ceara sa se vaccineze si in functie de vaccinare sa nu-si poata cumpara pâinea decât prin cod QR"
"Categoric nu trebuie sa fie acceptata incitarea la ostilitate între (așa cum ni se spune) „anti-vaccinisti” și „covidofobi”, susținătorii și adversarii vaccinării. Și, mă doare să văd cum autoritățile sprijină, în mod clar, aceasta stare de fapt", spune politicianul. Fiecare are propriul său adevăr. Și argumentele unora, și ale celorlalți trebuiesc auzite. Și, toată lumea trebuie să decidă în mod independent, voluntar și conștient dacă vrea sau dacă nu vrea să se vaccineze. De asemenea, este legal să refuzați vaccinarea. Este important! Dreptul la voluntariat pentru intervenție medicală a fost scris cu sângele bunicilor noștri câștigători ai războiului , a fost scris in Codul de la Nürnberg, spune el.
Poziția de principiu a Partidului Comunist al Federației Ruse, membru in Parlamentul moscovit, a fost stabilită la recentul Congres al XVIII-lea: voluntaritatea vaccinării și inadmisibilitatea discriminării împotriva celor care decid sa nu se vaccineze!
În general, atârnarea etichetelor jignitoare îmi amintește de „memorabilii„ anii nouăzeci ”mereu memorabili, când patrioții și oamenii de stat care s-au opus vânzării țării și trădării intereselor naționale au fost etichetați drept„ roșii-maronii ”și „ fasciști - comuniști ”.
Al doilea aspect, spune același politician. Ce se întâmplă în Capitala Rusiei, la inițiativa unor politicieni si membrii ai administrației locale este de neacceptat. Celor care încearca sa oblige personalul din hoteluri si restaurante sa se vaccineze pentru pastratea locurilor de muncă le spun... "Dictatura sanitară este neconstituțională! "
Fără un vaccin nu veți primi un cod QR, fără un cod QR nu veți putea merge, cumpăra sau vinde. Este posibil ca teribilele profeții ale lui Ioan Teologul din „Apocalipsa” sa se adevereasca, mai spune politicianul.
„Certificatul de vaccinat” cu un cod QR nu este prevăzut de niciun act legal de reglementare actual! Și, de aici, întrebarea nu se referă la mersul la cafenea, ci la dreptul de a urca în autobuz și, apoi, de a cumpăra pâine în magazin. Iar codul QR în sine pe un smartphone este deja o calificare a proprietății, discriminare față de cele mai sărace straturi care nu au posibilitatea de a cumpăra un gadget scump. De ce, contrar legii, nu sunt acceptate certificate oficiale pe hârtie despre absența bolii? Sau este doar corupție obișnuită? Deci, de ce îl tolerează autoritățile metropolitane și in ce direcție se uită oamenii legii?
Al treilea aspect. Dacă legea și Președintele Putin declară că vaccinarea este voluntară, iar oficialii administrației locale „coc”ceva diferit, decretează că este obligatorie, atunci aceasta este o subminare clară a încrederii în autorități ca atare. Este meschin ce se intampla cu autoritățile locale. Voi sublinia din nou. Vaccinarea obligatorie poate fi introdusă doar de parlamentul federal!
Al patrulea aspect. Statul trebuie să își asume responsabilitatea reală pentru consecințele vaccinării obligatorii. Nu pentru o mie de ruble pentru o pensie de invaliditate din cauza unei posibile vaccinări nereușite și nici pentru câteva mii de ruble. Să-și asume responsabilitate pentru moartea celor vaccinați! De ce nu sunt luate in seama legile adoptate în Duma de Stat?
Al cincilea aspect. Problema vaccinarii, deși inițial medicală, a devenit rapid una clar politică. Tranziția de la „democrație sanitară” la „dictatură sanitară” și un lagăr de concentrare digital a fost rapidă. Și în aceste condiții, orice decizie medicală și anti-epidemică a autorităților se bazează pe nivelul de încredere în ele.
Dar, puterea însăși, distruge chiar această încredere. Despre ce fel de încredere în autorități putem vorbi dacă, în timpul asa-zisului "vârfului al infecțiilor", autoritățile nu sancționează organizarea unor evenimente prestigioase într-un format „discret”, de exemplu, Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg, Campionatul European de Fotbal, tot felul de spectacole sau o sută de mii de tabere de Ziua Tineretului. Și în acest context, interdicția totală a activității politice de stradă pare sălbatică. Se pare, atunci, că virusul este selectiv și nu funcționează pe calapodul aprobat de autorități? Întrucât nu acționează deloc la petrecerile scandaloase VIP, ale căror videoclipuri sunt difuzate pe rețelele de socializare...
Al șaselea aspect. Războiul competitiv al companiilor farmaceutice pentru piața vaccinurilor trebuie oprit . Ca să spunem cu blândețe, în acest moment există date contradictorii, atât asupra calității anumitor vaccinuri, cât și, în general, asupra justificării medicale pentru vaccinare în timpul apogeului epidemiei. Mai mult, oficialii guvernamentali și "cântăreții" lor, sunt parte a concurenței dintre companiile farmaceutice, Și vrei, în acest context, să crești încrederea în autorități și în vaccinări?... se întreabă retoric parlamentarul comunist.
Al șaptelea aspect. Evenimentele încep să capete un caracter incontrolabil. De exemplu, refuzul majorității turiștilor care au rezervat hoteluri în Krasnodar pentru luna august de la călătorii (guvernatorul a cerut tuturor să arate coduri QR), aceasta este o lovitură colosală pentru sectorul turistic din Rusia. Și acest lucru este deosebit de ciudat având în vedere deschiderea granițelor cu Turcia, reluarea zborurilor cu stațiuni europene...
Explicațiile situației actuale din partea autorităților par din ce în ce mai puțin convingătoare. Se pare că am câștigat deja lupta cu covidul în versiunea „Wuhan”, dar am mai avea de castigat tot felul bătălii cu delte / gamme / omega la fiecare șase luni, conducând o sută de milioane de cetățeni prin constrângere? În general, rămâne să așteptăm declarațiile oficiale potrivit cărora „nu știam că vaccinul va funcționa așa”, iar ratingul de încredere în acțiunile autorităților, în general, va scădea de la scară cu 146%. Ca la alegeri ...
Deputații fracțiunii Partidului Comunist din Duma de Stat au trimis procurorului general numeroase anchete cu privire la constrângerea anticonstituțională a vaccinului ! Mii de cetățeni s-au adunat zilele trecute în Piața Pușkin din Moscova pentru a se întâlni cu deputații comuniști în apărarea principiului vaccinării voluntare.
Potrivit celui mai „recent” sondaj realizat de TsIPKR, doar 10% dintre ruși sunt înspăimântați și enervați de posibilitatea de a contracta covid (7% în luna mai). În timp ce creșterea prețurilor enervează astăzi 40% dintre cetățeni. Iată ce umbrește astăzi toate temerile legate de covid, atât reale cât și forțate.
Două treimi dintre cetățenii ruși sunt împotriva vaccinării obligatorii. Iar Partidul Comunist al Federației Ruse va apăra cu hotărâre poziția majorității, spune Serguei Obuchov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu