vineri, 12 august 2022

Viitorul nostru reflectat în picturi cu copii

 









Viitorul nostru reflectat în picturi cu copii

Recent, în Rusia și China s-a desfășurat cel de-al 31-lea Concurs și Expoziție internațională de pictură pentru copii și a opta expoziție asiatică de pictură pentru copii. Zeci de piese din picturile copiilor nord-coreeni au ocupat locurile I, II și III la aceste expoziții, iar talentele lor excepționale au atras atenția multor participanți.
Lucrările copiilor din Coreea de Nord au fost foarte lăudate la expoziții, deoarece parcurg temele tradiției naționale, dragostea pentru natură, viața dinamică și adevărată. Aceasta a servit ca o altă ocazie pentru ca lumea să cunoască realitatea Republicii populare Democrate Coreene (RPDC).
Mass-media din mai multe țări ale lumii au relatat faptul că, copiii coreeni și-au demonstrat pe deplin la expoziții speranțele și talentele lor înflorind deplin sub sistemul socialist superior de educație.
În timp ce urmărea lucrările minunilor, publicul și-a admirația astfel:
"Este realitatea de astăzi în care copiii supradotați cu greu își pot etala talentele dacă părinții lor nu își permit. Există încă multe minuni în lume. Copiii primesc o educație superioară și cresc fericiți sub dragostea arzătoare a stimatului secretar general Kim Jong Un, care îi pune întotdeauna pe primul loc și nu scutește nimic pentru ei, chiar și în criza prelungită a sănătății globale. Acești copii, stăpâni ai viitorului, vor face ziua de mâine a Coreei mai strălucitoare.
În istoria omenirii, au existat educatori care și-au dedicat toate atuurile și viața educației tinerei generații. Și nu puțini politicieni s-au angajat să adopte o politică de asistență socială pentru copii.

Așadar, toți copiii coreeni, oriunde s-ar afla, își trăiesc visele și își perfecționează talentele după pofta inimii în sistemul de învățământ avansat care descoperă talentul în devenire al copiilor chiar înainte ca părinții să-l găsească, pentru ca, apoi, să-i instruiască de așa maniera incat sa devina genii în curs de dezvoltare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu