sâmbătă, 21 mai 2016

COMUNICAT DE PRESA AL ASOCIAȚIEI “ROMÂNIA MUNCITOARE”


COMUNICAT DE PRESA AL ASOCIAȚIEI “ROMÂNIA MUNCITOARE”


Asociația “România Muncitoare” folosește aceasta plăcută ocazie pentru a va transmite salutul sau atent și a va aduce, pe aceasta cale, ultimele noutăți cu privire la activitatea noastră.

Asociația “România Muncitoare” va participa la cea de-a 4-a Conferință Globala a Uniunii Internaționale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentație, Comerț, Industria Textila și alte ramuri (UISTAACT), ce urmează sa se desfășoare în Capitala Franței intre 12 și 18 iunie anul curent.

Răspundem astfel cu onoare invitației adresate în acest sens de către Julien HUCK, Secretar General al UISTAACT, în fapt, o confirmare a recunoașterii internaționale de care se bucura Asociația noastră.

Întâlnirea ce urmează sa aibă loc la Paris va oferi prilejul unui schimb pertinent și constructiv de ideei asupra unei ample tematici legate de rolul mișcărilor sindicale și al ONG-urilor din aceasta zona în contextul ultimelor evoluții globale, drepturile celor ce muncesc și situația lor în momentul 2016.

Evenimentul va cuprinde, pe lângă dezbateri pe tematica amintita mai sus și întâlniri ale grupurilor continentale și ale Comitetului Mediteraneean.

De asemenea, programul conferinței are inclus și o sesiune plenara de analiza a situației femeii în lume și asupra drepturilor femeilor în câmpul muncii, lansându-se cu acest prilej și revendicări, ideei și sugestii ce vor fi ulterior adresate guvernelor și organismelor internaționale de sub egida ONU.

Daca aveți ideei sau sugestii, va stam la dispoziție spre a le include ca atare în cadrul intervenției în plen.

Mulțumesc pentru atenția acordata!
Cu stima,

Ciprian POP,
Secretar General al Asociației “România muncitoare”
Redactor Șef al publicației omonime

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu