vineri, 15 mai 2020

România Muncitoare – Nr.286 din APRILIE - MAI 202


România Muncitoare – Nr.286 din APRILIE - MAI 2020


Muncă şi unitate, luptă

pentru dreptate!
Publicaţie a mişcării muncitoreşti, editată de Asociaţia
România Muncitoare – Nr.286 din APRILIE - MAI 2020

Colectiv de redacţie:
Ciprian POP (redactor şef), Ion BUCUR (redactor), Marius BUICĂ  (tehnoredactor).
Telefon:  0724/717293
E-mail:  asociatia.romania.muncitoare@gmail.com
OSIM-M-2005-06220; ISSN-1224-2543


M A R E A   T R Ă N C Ă N E A L Ă

Cam aşa se poate numi ceea ce ni se intîmpla de doua luni încoace. Nu mă mai uit la televizor pentru ca am obosit. Caut să văd doar ce au mai inventat ca să ne amendeze. In Guvern, dezordinea e totală. Se contrazic, nu ştiu legea, după două zile modifică ce au legiferat, secretarii de stat nu sunt de acord cu ministri, ministri nu sunt de acord cu primul ministru, primul ministru nu este de acord cu el însuşi, iar la sfîrşit apare şi gînditorulde la Cotroceni si dă sentinţa : "De vină este PSD!" Opriţi-vă oameni buni, aţi luat-o razna rău ! Înţelegem că nu vă pricepeţi, înţelegem că nu v-aţi imaginat că veţi avea parte de o situaţie complicată, că visaţi doar cum să vă umpleţi buzunarele, că nu aţi mai fost la putere de mult şi... dacă au furat ceilalţi tot, dar vă rugăm, dacă tot ne-aţi sechestrat în casă, am vrea să vedem un spectacol adevărat, un concert, o piesă de teatru, un film bun, poate un spectacol de operă, nu spectacolul dizgraţios pe care il oferiţi, păruindu-vă zilnic în faţa naţiunii.
Naţiunea, cea care mai are un dram de minte, vă judecă oricum pentru incompetenţă. Aţi închis pe toată lumea în casă o lună, dar nu ştiaţi cîţi din iubita dumneavoastră "diasporă" au intrat în ţară şi nici unde sunt. După o lună, în vreme ce scoteaţi din ţară muncitori pentru ca să nu piară sparanghelul din Germania pentru că nu avea cine să-l culeagă, aţi prelungit starea de urgenţă aşa, pentru că puteaţi, iar pentru că momîile di parlament nu v-au respins mizeria aia, adica să-i ţineţi pe toţi în casă la grămadă, prăbuşind economia. Şi aţi mai zis că, vezi Doamne, vă gîndeaţi la noi. NU, vă gîndiţi doar la propriile afaceri! Şi chiar vă place, o plăcere sadică, să ne ţineţi închişi! Nu suntem idioţi ca să nu ne dăm seama. Aţi trecut apoi la starea de alertă, n-am înţeles de ce, dar nu aţi renunţat la amenzi pentru că e mai uşor aşa de strîns bani la buget, căutînd nod în papură unor amărîţi. Pe cei care încalcă legea, chiar dacă îi amendaţi, nu vă vor plăti şi nu aveţi ce le lua, asta o ştiţi prea bine! Dar puteţi să le faceţi dosar penal, poate îi condamnă justiţia pe bune, nu cum vă condamnă adversarii politici!
În două luni am auzit doar că virusul e periculos, că trebuie să purtăm măşti (ce afacere şi măştile astea!), că trebuie să ne spălăm pe măini, ceea ce ştim de la doi ani şi că trebie să păstrăm distanţă, (să nu sară virusul pe noi), pentru că uniţi suntem mai puternici şi nu convine!. Iar noi după mai bine de două luni, nu am înţeles de ce ar fi acest virus mai periculos decît altul, pentru că au murit mai mulţi oameni din cauza gripei obisuite, a altor boli grave pe care nu le-aţi mai tratat în perioada asta, dar mai ales de foame, ceea ce ne poate aştepta pe toţi, dacă nu terminaţi mai repede cu marea trăncăneală, lăsîndu-ne să ne vedem de treburi!

V I R U S U L    Ş I    V I R U Ş I I

Ca mai toate tările România s-a procopsit cu virusul  la modă. Mă rog, am suferit toate ameninţările şi viziunile apocaliptice şi ne uitam (ne mai uităm încă) cruciţi la o pleiadă de medici, care de care mai ştiutori, de la care am înţeles doar că trebuie să ne spălăm pe mîini şi să stăm în casă, cum ne explicau ei că metodele lor savante ne salvează viaţa, nicicînd în pericol. Imi venea să le spun acestor domni că din fericire nu am ajuns la mîna lor. Ştiam de circa o lună ca tratamentele nu se pot aplica otova la toată lumea, că unii medici din străinătate atrăgeau atenţia că ar putea fi două feluri de tratamente nu unul, că nu toţi trebuie intubaţi că le faci mai mult rău decît bine... Nimeni nu zicea nici un cuvînt despre ce auzeam eu, în schimb aici toţi erau într-o competiţie mediatică, să se laude cu un vaccin, cu un tratament care nu l-a mai făcut nimeni sau cu titlul de erou. Ieri un domn doctor, care pînă acum ne-a speriat în toate felurile ne vorbea despre cum a văzut el că există două feluri de tratamente pentru cei în fază critică şi că nu toţi trebuie intubaţi. A descoperit el ? Era suficient să privească zece minute pe internet, lăsînt apariţiile de vedetă Tv si afla, nu trebuia să se mai chinuie!
Aşa că mi-am zis, Doamne apără de viruşii mîndriei şi dorinţei de a te vedea tot timpul  vedete la televizor! Pentru că un pic de modestie nu ar fi stricat. Mulţi am renunţat să ne uităm la televizor tocmai pentru că ne cam săturasem de atîta vedetism, pe suferinţa npoastă. Suferinţă pentru că ni se îngrădeau drepturi, că ni se dicta percum unor retardaţi ce să facem, că nu mai aveai nicio siguranţă şi nici speranţa că cineva te apără. Pentru că virusul a adus cu el alţi viruşi extrem de periculoşi. Unul ar fi virusul dorinţei de putere. Unul sau mai mulţi s-au trezit peste noapte că au dreptul de viaţă şi de moarte asupra unui popor întreg, că ei decid, că ei prelungesc, că ei ştiu mai bine. Şi cînd ai prins gustul puterii discreţionare şi a-i călca în picioare pe ceilalţi devine o plăcere, atunci e foarte greu să-i aduci înapoi, în matca democraţiei, atît cît a fost ea.
Alţi viruşi periculoşi sunt ai incompetenţei, incompetenţă pe care am avut ocazia să o vedem zilnic, sau chiar de mai multe ori pe zi în aceste două luni şi ceva, ca şi cum incompetenţa de pînă atunci nu ne-ar fi fost destul. Mai e şi virusul îngînfării, vorba aceea, cu... dacă nu-i fudul... Şi cel mai enervant dintre toate, cel al ipocriziei. Tot răul făcut în aceste luni cu sau fără ştiinţă, toate renunţările ce ni s-au impus fără un strop de empatie, toate restricţiile sau condiţionările inepte au fost spre binele nostru. Nu domnilor, a fost ca să executaţi un plan scris de cineva, acelaşi pentru toate ţările fie că s-a potrivit sau nu (cei care l-au refuzat au dus-o mai bine), un plan pe care v-a făcut plăcere să-l aplicaţi fără să vă pese cîtuşi de puţin de noi. Aşa că. parafrazînd un proverb, fereşte-ne Doamne de ceilalţi viruşi, că de ăla scăpat din laborator ne ferim şi singuri!


E F E C T U L   B U M E R A N G


Nu cred că cei care au pus la cale pandemia asta pentru a vedea cum reacţioneaza oamenii sub imperiul fricii s-au gîndit şi la efectul bumerang. Oriunde a fost pusa la cale schema, pentru că e clar că e o schema pusă în practica de foarte multe guverne, cele mai multe mondialiste şi nu naţionale, (contra sentimentului naţional s-a dat o batalie demna de o cauza mai bună) e clar că autorii nu s-au gîndit la efectul bumerang. Desigur, nu sunt atît de capabili să estimeze toate consecinţele unor acţiuni, lipsindu-le, printre altele, cultura.
Primul lucru care le-a zădărnicit planul a fost faptul că şi-au imaginat că lumea va rămîne mult şi bine în casă. Aşa că au impus termenul cinic "distanţare socială". Scopul era să ne obişnuiască cu gîndul că trebuie să ne distanţăm afectiv de ceilalţi, că fiecare e singur şi se luptă pentru el şi nu atît distanţa o precaută de a nu lua virusul prin atingere pentru că atunci ar fi folosit distanţare medicală, sanitară sau preventivă. Efectul, în principiu, este contrar pentru că subconştientul a perceput clar intenţia şi oamenii au reacţionat aproape fără să-şi dea seama, corect la sensul sugestiei ce se voia transmisă.
A doua greşală a fost neglijarea aproape totală a altor boli cu adevărat grave care au dus probabil la mai multe morţi decît faimosul virus. În plus lipsa testărilor, esenţială în prima fază, pentru a veni apoi cu testări masive pentru a demonstra ce problemă e virusul ăsta, a creat exact sentimentul de neîncredere în toate anunţurile autorităţilor şi în actualele testări .Asta ca să nu mai vorbim de faimoasa indicaţie a OMS, care în termeni pe care să-i priceapă tot omul suna cam aşa:" băieţi băgaţi toţi ce prindeţi la decedaţi din cauza covit, ca să ne iasă socoteala!" A mai fost apoi şi faptul că nu toţi au stat în rînd, au fost şi medici care au preferat să facă uz de propriul cap, iar cînd unii sunt profesori la mari universităţi renumite, ba chiar premii Nobe pentru medicinăl, nu mai poţi s-o ţii cu acceaşi placă uzată, că lumea începe să vadă efectele.
Cel mai grav e că tocmai ei, maeştri informaţiei şi manipulării nu şi-au dat seama că orice ar face, nu pot avea monopol asupra informaţiei, că păna la urmă situaţia va scăpa de sub control şi oamenii vor avea acces la mai multe păreri.
In sfîrşi, dar nu în ultimul rînd e că nu şi-au dat seama că o bună parte din planetă a trăit pîna în 1990 în comunism, adica într-un regim de dictatură aşa că a înţeles exact ce înseamnă mistificarea. Dacă mai existau dubii, probabil că acum s-au spulberat. Aşa că visurile unora de a conduce ei lumea se (au mai fost unii şi au sfîrşit prost!), probabil vor rămîne vise pentru ei şi coşmar pentru noi. Dacă erau cu adevăraţi inteligenţi, lăsau lumea să mai uite! Doar că atunci nu mai erau ei să conducă conducă lumea. Ce să-i faci, înainte de a încerca să impui soluţii demente, trebuie să studiezi puţin principiul de funcţionare a bumerangului, inventat demult de nişte triburi de aborigeni din Australia. Ar fi înţeles că, dacă nu eşti atent să prinzi bumerangul cînd se întoarce înapoi, te loveşte în plină figură!

Eveniment: primul miting de protest împotriva guvernării liberale
Un miting de prostest la adresa PNL și a Guvernului României a avut loc, vineri seara, în Piața Victoriei. Oamenii sunt nemulțumiți de restricțiile impus de autorități și câteva mii s-au adunat în fața guvernului ca să își strige revendicările. La protest au partivipat Adrian Severin, fost europarlamentar, și Bogdan Stanoevici, candidat la alegerile prezidenţiale.
În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice. Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.
„Jos dictatura!”, „Demisia!”, „România, trezește-te”, „Suntem oameni, suntem frați, nu ne vom lăsa cipați!” sunt sloganele ce se aud din Piața Victoriei.
În fața Palatului Victoria s-au aflat tineri, persoane în vârstă și chiar și copii.
Oamenii prezenți la protest au stat unii lângă alții, unii dintre ei strângându-și mâna sau îmbrățișându-se, sfidând interdicțiile referitoare la distanțarea socială.
Protestul a fost anunțat pe Facebook, iar oamenii au cerut „pedepsirea tuturor făptuitorilor care au încălcat legile și Constituția prin instituirea decretului stării de urgență și a tuturor măsurilor ulterioare acestuia, cu complicitatea Parlamentului. (...) Parlamentarii ar fi trebuit să își ceară scuze imediat poporului pe care îl reprezintă și ale cărui interese trebuia să le protejeze. Cea mai bună cale de a-și cere scuze ar fi fost moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban și suspendarea președintelui Iohannis pentru abuz în serviciu și vătămare gravă a drepturilor și intereselor legitime a cetățenilor români. Nu a făcut-o. Așadar, oamenii cer demisia președintelui, a guvernului și sancționarea parlamentarilor complici la emiterea și impunerea decretelor și OUG-urilor ilegale care au încălcat și confiscat drepturile românilor, permițând abuzurile din perioada stării de urgență”.
Poliția a intervenit brutal la manifestația neautorizată din Piața Victoriei, dar nu a putut aplica sancțiuni
”Câțiva cetățeni au făcut o proiecție cu laser pe clădirea MAI. Zeci de polițiști și jandarmi, fără să se legitimeze sau să respecte vreo regulă sau lege în vigoare, i-au amenințat (”mașina asta nu mai pleacă de aici”) și i-au îmbrâncit ca la rugby. Cu atitudini de huligani, politistii au incercat sa bage mai multi cetateni in duba, sub pretextul ca ”nu s-au legitimat”, deși în filmari se vede clar cum poliția le verificase datele de identitate. Cristian-Mihai Dide a fost incatusat si dus si luat cu forta.”, se arată într-un mesaj de pe o rețea de socializare care a făcut și mobilizarea la protest.
Protestatarii de vineri seară care s-au mobilizat prin rețelele de socializare au anunțat că noi proteste vor avea loc sâmbătă și duminică. Opiniile Starețului Serghie Romanov,  Ecaterinburg, Rusia
Scopul acestei lupte este să reducă numărul populației în prima etapă cu 2 miliarde oameni. Nu există o statistică, avem o populație de 7,5 miliarde, vor sa reducă 25 % aproximativ, din populația lumii. Nu va fi proporțională aceasta delimitare, vor fi regiuni care vor suferi mai mult si altele mai puțin. Tot ce se întâmpla acum cu acest virus, sa nu ne înfricoșăm pentru ca nu este cea ce va fi, ci doar un test. Va avea mutații virusul (va fi modifica acest virus). Este creată o serie de viruși în cascadă. Din 2008 pana in prezent s-a lucrat asupra acestui proiect. Chiar din momentul primei crize economice, când elita globala a înțeles că e nevoie să scadă numărul populației si e nevoie, ca aceia care vor trai mai departe să fie introduși intr-un control global total, cu ajutorul mijloacelor IT. Acum est un antrenament, o variantă pilot, nu este virusul „ucigaș”, cu care ne vom lupa cu adevărat (nu este virusul de impact).  Acest virus periculos va veni mai târziu, atunci când populația va fia vaccinată de acest virus. Când se va începe vaccinarea în masă, atunci va începe al doilea focar al infecției. Atunci oamenii vor sta la coadă să primească acest vaccin. Oamenii vor dori sa primească acest vaccin. 
Vaccinul va fi făcut cu introducerea unui cip. Nu va fi ascuns. Se va ști de el. Acest cip va avea doua acțiuni. 1. Să fie vizibilă situația lui medicală (dosarul medical) și 2. pentru control. Cipul acesta este o capsulă . S-a lucrat asupra lui în fabricile din Israel (5 fabrici: 2 fabrici sunt mari, producătoare de IT). O bază tehnologică NFC (?) ... Aceste informații vor fi transmise în timp real. Senzorii receptori vor fi peste tot. 
În legatura cu această reducere a populației – vor suferi cel mai mult cei din Africa, America latină si Asia. 60% vor muri în Africa, restul în America latină și Asia. Vorbim de acești 2 miliarde de oameni care vor muri în Africa, India și China.  Statele colaborează la acest sistem, conducătorii vor dori ei înșiși această reducere a populației în țară lor. Președinții știu acest lucru. Sunt 2 grupe de oameni țintiți: bolnavii și bătrânii. Mortalitatea va fi 80% pentru ei în câțiva ani. Este foarte usor să identifice aceste cazuri prin dosarele medicale.  Se va ști de acest lucru. Vor fi grupați, apoi contaminați organizat pt a ușura economia mondială. Vor fi supuși „eliminării” persoanele anti-sociale (infractori, criminali etc). De ex: in SUA- for fi țintiți oamenii străzii. Se planifică această curățire a unor categorii de persoane din țările care nu sunt avantajoase pentru economia mondială. Acestea vor fi vaccinate și în aceste vaccinuri vor fi introduse elemente de castrare chimică a populației (ca să nu mai pro-creeze). Spermatozoizii vor fi reduși ca număr.
Vor avea de suferit țările estice (de această situație). Rusia, care este vizată și ea, are un protocol propriu în tratarea si vaccinarea acestui virus. Rusia nu primește niciun fel de ajutor din partea nimănui. Putin știe  bine acest lucru. Aceste informații nu sunt accesibile societății civile, dar președinții o cunosc. Toate țările, liderii, si banca mondială cunosc acest plan. Rolul tuturor țărilor este să asfixieze economia, să o blocheze. Toate țările slujesc acestui principiu. Să distrugă afacerile mici și mijlocii, a tuturor întreprinzătorilor. Să nu mai existe niciun fel de concurent pt marii titani comerciali, pentru a da mai multă libertate giganților ( ex. Amazon). 
În acest moment se construiesc centre logistice imense, în toată lumea (de ex – a Amazonului). Oamenii vor fi obligați să lucreze la distanță. Controlul omenirii – care presupune că este o nevoie continuă legată de calculatoare.
 Medicina – este ceva important. Acum medicina investește în aparate de ventilare. Pt ca să controleze această epidemie. Nu ne ajută prea mult aceste aparate . Pt economia unei țări este o adevărată gaură. De ce totusi se fac ele? Ca să fie introduși cât mai multi oameni într-o stare de pre-comă. Această comă ușoară va fi destinată în special pensionarilor, și ulterior și celorlalți, urmând să se hotărască ce se va face cu ei (e vorba de cei cu sanse de supraviețuire mai mici). Acest protocol a fost realizat de către chinezi și testat. Se va hotărî ce se va întâmpla cu acesti oameni: vor trăi sau vor muri din cauza virusurilor – acesta va fi „motivul”). Este important să nu ajungem în aceste corturi militare amenajate. Să nu apelăm la medici, decât când este de stringentă nevoie.
În acest moment se construiesc clinici. Dacă sunteți într-o stare fizică bună, încercați să nu apelați la medici. Acest lucru va permite introducerea dvs intr-o bază de date (scade „rating-ul social si medical) si esti luat in vizor de autorități. Omul care s-a contaminat înseamnă că nu a respectat procedura și regulile de localizare în anumite zone. Rating-ul social – va însemna ca el este introdus intr-o bază de date ca un om cu disciplina scăzută. Din acel moment el va putea fi concediat, etc. Acest sistem este facut ca să mențină un control social. De ex: un om care a lucrat în bancă și care a avut un standard social scăzut, cel mai sigur – el nu va mai lucra în mediul financiar. De ex, va lucra în depozitele de la Amazon. Va fi introdusă o segregare socială radicală. Pe toți ne vor introduce într-o matrice profesionala, socială, de înțelegere a responsabilității. Ne vor duce într-o astfel de matrice. Deci luptați-vă pt libertatea voastră. Nu vă predați pe voi. Dacă vor fi proteste, participați la ele. Este singura modalitate de a opri răul mondial. Din păcate el va fi un control total în toată lumea. Vor fi puține zone în care va mai fi o anumită independență. Peste tot vor fi instalate aceste sisteme NFS, Wifi, hot-spot, 5G. Acest sistem de control în China este implementat. China este un proiect pilot pentru întreaga lume. 
Va fi nevoie să ne reconfigurăm modul de trai. Relațiile dintre noi vor fi re-gândite, re-configurate. Uitați de hobby-uri, de faptul că aveați mașină proprie, de grătar. Toate acestea nu vor mai fi peste jumătate de an. Uitați de rafturile pline cu alimente. Vor fi rafturi numai cu anumite alimente. Concurența va scădea  mult și va lichida pe cei cu afaceri mici. Va fi o plajă mică de alegeri. Inclusiv industria auto. Mașinile nu vor mai fi ale noastre. Totul va fi transport în comun (sau Uber). 
Acum sunt aprox 1500 persoane care participă la aceste reforme, dar există 200 peroane care iau hotărârile cele mai importante. Toate instituțiile mondiale (ONU, UNESCO, FMI) sunt implicate în această reformă economică. Totul este în consens. Toate țările lumii participă la această reformă. NU există o delimitare între răi și buni. Toți au intrat acolo. Țările sărace vor fi mai întârziate în introducerea acestui sistem mondial. Lumea se va schimba in totalitate in următoarele  18 luni. Când ne vom trezi si ne vor scoate din carantină în noua lume, nu ne vom mai recunoaște. Unora le va place. Totul va fi pe bază de operatori. Va fi un „lagăr de concentrare”. 
Liderii mondiali care sunt acum în conducerea lumii,  nu au niciun fel de emoție sau compătimire umană. Inima lor este „înfierată”. Ei sunt o altă rasă umană. Ei nu mai simt. Mental si duhovnicesc, ei sunt într-o totală posesie demonică. Sunt semi-liberi. Ei sunt executanți. În 2024, acest proiect mondial va fi instituit în cele mai mcii detalii. Tot atunci se preconizează un „război” mondial, care va întări și mai mult convingerea unei ordini mondiale. 
Pandemia explicata pentru copii

-----Urmareste banii, ca sa inteleg-----

Tot auzim de Bill Gates, de peste 3 luni. Unii, cu mult inainte, dar multi, de abia de curand. Cine este, totusi, el? Un biet miliardar, printre cei mai bogati din lume, zice-se, mare filantrop si pasionat de medicina, in special de vaccinare.

-----Bill Gates, omul din spatele pandemiei ------
Bill Gates detine, practic, Organizatia Mondiala a Sanatatii, asigurandu-i 10% din finantare. Practic, e cel mai mare actionar la acest SRL global careface politica de sanatate globala si seteaza standardele. Dupa retragerea formala a SUA din OMS (tot o miscare de forma, ca vanzarea actiunilor Microsoft de catre Bill Gates), el ramane cel mai influent finantator.

-------Pandemie declarata ilegal------
OMS a declarat pandemie la 100.000 de imbolnaviri la nivel mondial, desi aceeasi institutie stabilise pragul de imbolnaviri la nivel global la 200 de milioane de cazuri! Astfel, institutia si-a incalcat flagrant statutul prin declararea pandemiei la un numar atat de mic de "infectari".

Solutia lui Bill Gates (si a intregii elite financiare, artistice si stiintifice) - vaccinarea obligatorie pentru toata planeta

Toata lumea (cel putin asa ne spune presa) asteapta vaccinul minune, la care "lucreaza" de zor 10 echipe mondiale si il vor scoate pe piata cu mult inaintea termenului normal de testare, adica prin toamna-iarna 2020, sarind toate etapele si incalcand toate normele definite de bransa, cu scuza pandemiei.

------Filantropie cu forta -------
Tot acelasi Bill Gates (nu e o obsesie, dar omul chiar e in tot) vrea sa dea bani sa finanteze vaccinarea intregii planete. Filantrop desavarsit, sa nu ramana nimeni in urma si sa se "imunizeze in turma". Despre asta e vorba cu imunizarea in turma, pe care o tot auzim...
Parlamentele tuturor tarilor au trecut deja, in ultimul an, sau trec acum, pe repede inainte, ca tot e pandemie, legislatia pentru vaccinarea obligatorie. Italia, de exemplu, a trecut-o deja in 2019. In Romania se trece acum. 

------Vaccinul minune vine cu un cip----

Microsoft (compania lui Bill Gates - vandutul actiunilor a fost formal, tocmai ca lumea sa nu mai faca conexiunile intre vaccinare si cip) a patentat in data de 26.03.2030, patentul nr WO (World Order) nr 060606 (666 mascat) pentru un microcip introdus in piele.
Cu ajutorul sau, posesorii (toata planeta, pe care BG o vrea vaccinata minus cei 1%, bogatii planetei, care nu se vaccineaza) sapa ("digging" termenul folosit acum in domeniul criptomonedei. Ei sunt numiti "mineri") dupa moneda virtuala blockchain.
Acum, cat inca exista banci si banii clasici, pt blockchain se poate "sapa" doar virtual. Insa aceasta situatie nu va mai dura, intrucat vor provoca o cadere controlata a sistemului bancar global. Probabil acest lucru se va face in momentul in care vor "avea" vaccinul sau putin inainte. 

--------Recurs la Biblie--------
Putina referinta biblica e necesara, pentru a intelege ce e cu 666 si faptul ca ea va deveni singura posibilitate de a vinde si cumpara:
Biblia, in Apocalipsa, spune despre 666, numarul fiarei, ca e numar de om, care va deveni singura moneda de schimb, doar cu ea se va putea cumpara si vinde.)

------Ce face cipul Microsoft 666 ------
Microchipul patentat sub numele mascat 666 este un microcip care citeste activitatea corporala a posesorilor, le valideaza actiunile (activitate fizica, miscari) care le-au fost atribuite in sistem (AI - inteligenta artificiala), adica AI-ul si cine are acces la acesta si le valideaza (sau invalideaza). Adica daca primeste sau nu criptomoneda bitcoin (moneda virtuala), moneda viitorului. Acest cip este citibil in sistem RFID, adica sistem de cod de bare. Posesorului i se citeste, la orice punct de control RFID (care va fi amplasat peste tot, in supermarketuri, companii etc), cu ajutorul unui scanner (care incarca si retrage criptomoneda de pe cip, in functie de caz. La cumparaturi i se retrage, ca de pe card, la munca, i se pune) 
Prin scanarea temperaturii, folosita pe scara larga in asa-zisa identificare a febrililor in pLandemie, se doreste dresarea si obisnuirea oamenilor cu ideea ca activitatea lor fizica va fi trecuta prin scanner in mod repetat pe parcursul unei zile. In Romania, din 15 mai vor introduce sistem de scanare a temperaturii peste tot, in toate institutiile publice si companiile (si la supermarketuri, evident).

Cum ajunge microcipul al carui patent l-am descris in corp? Prin intermediul vaccinarii. Cum? Simplu, acest lucru se face deja la animalele de companie, de exemplu. Cand ele sunt vaccinate, primesc si un microcip, cu care stapanii le pot regasi, in caz de pierdere.

-----Event 201, simularea pandemiei -----

Nici acum nu este clar ce se afla in spatele acestei pLandemii? Ah, de ce ii spunem asa? Pentru ca stim ca ea a fost indelung planificata: dar dovada cea mai clara si greu de contestat (cu explicatii gen coincudenta) se afla in faptul ca Fundatia lui Bill Gates a sponsorizat, cu o luna inainte de "identificarea" virusului in Wuhan, la un eveniment de simulare a unei pandemii de...corinavirus. In care fiecare actor implicat in gestionarea crizei, cu accent pe mass-media, isi facea partea lui de "treaba". Acest eveniment, numit Event 201, a simulat, intr-o zi din octombrie, ceea ce vedem acum in lume. Este accesibil, cu descriere, cu sponsori, pe pagina lor oficiala. Nimic ascuns. Trebuie doar sa vezi.

-----Poate Bill Gates sa faca asta singur? ------
Nu, evident ca nu. Cu ajitorul complicilor de la nivelul tuturor statelor (in unele cazuri, doar paralele, deep). Pentru a putea intelege, este nevoie ca fiecare sa isi faca un bagaj de informatii despre societaile secrete care conduc lumea si scopurile lor (nu mergeti la surse ale masoneriei, ca ei se vor prezenta salvatorii planetei). Este vital sa intelegeti cum de a ajins minciuna sa fie aplicata peste tot in lume, cu mici exceptii: de ex., presedintele Zimbabwe, simtind manipularea, a solicitat testarea testelor care vin de la OMS-ul lui Bill Gates, si au pus nume de oameni pe mostre: au testat pozitiv fructe de papaya (mostra de la interior), pasari, fructul Duriand, un iepure, o capra si o para. 

-----Dovezi insuficiente pt o parere?----
Nu v-ati format, inca, o parere? Informati-va singuri, e atata informatie, dar asigurativa ca nu e din massmedia oficiala, care va da stiri prefabricate si sloganuri. Cand v-a spus mass-media adevarul, pana la urma?

#plandemiapentrucopii #josmasca

            Un interviu șters de pe You tube

Ofcom - organismul de reglementare în audiovizual din Marea Britanie - a declanșat o anchetă în urma sesizărilor împotriva unui interviu televizat al conspiraționistului David Icke cu privire la legătura între tehnologia 5G și Coronavirus. 
Ofcom a lansat investigația în regim de urgență după depunerea a zeci de plângeri împotriva interviului difuzat de canalul London Live, proprietatea miliardarului rus Evghenii Lebedev, care deține și cotidianul londonez de seară, Evening Standard. 
Interviul, luat de fostul bancher Brian Rose, este în fapt redifuzarea materialului postat de canalul You Tube London Real în luna martie 2020.  
În timpul interviului, Icke, în cea mai mare parte necontestat, a făcut afirmații neverificate despre pandemia Coronavirus ca făcând parte dintr-un complot vechi de 30 de ani de către tehnocrați pentru a distruge economia globală și a impune supravegherea în masă a societății.
El a descris de asemenea măsurile de distanțare socială drept "sinucidere economică" și a minimalizat pericolele Coronavirusului, spunând că majoritatea oamenilor sănătoși le pot "respinge ușor".
O parte din interviul lui David Icke la London Real.Interviul a fost sters de pe you-tube,vimeo,facebook....
Gazda (G): Sunteți la London Real. Sunt Brian Rose. Invitatul meu de azi este David Icke, scriitor englez, conferențiar, cunoscut din anii ’90 ca profesionist în teoria conspirației. Se consideră ”investigator full-time despre cine și cum conduce lumea”.
Ești autorul a 21 de cărți și 10 dvd-uri. Ai ținut conferințe în 25 de țări, unele din conferințe au ținut și 10 ore. Ai vorbit în fața unor mulțimi mari de oameni, ai umplu stadioane precum Arena Wembley.
Ești a doua oară la noi pentru a vorbi despre pandemia de covid-19 și carantina globală, recesiunea economică, impactul tehnologiei 5G și despre încălcarea drepturilor noastre și a libertății de expresie. David, bine ai revenit la London Real!
David Icke (I): Mulțumesc, Brian !
G: Au trecut 90 de zile de când ai venit ultima oară la această emisiune. De atunci, ni s-a spus că milioane de oameni din toată lumea s-au infectat de această boală, numărul de morți se apropie de o sută de mii. Trei miliarde de oameni sunt izolați în casă, cotațiile la bursă au scăzut cu 30 %, ne așteaptă o recesiune globală. David, îți spun sincer. Ultima noastră discuție a devenit virală. Mai mult de 7 milioane de vizualizări, cele mai multe comentarii din istoria emisiunii, ceea ce-mi spune un lucru: oamenii vor să audă părerea ta, și oamenii vor să știe adevărul.
Așa cum știi, nu sunt de acord cu tot ce spui, dar voi apăra dreptul tău de a o spune. Am ajuns la un moment din istoria acestei țări în care Oficiul de comunicații din Anglia (OFCOM) interzice organizațiilor media să vorbească despre ”teorii ale conspirației care fac conexiunea între 5G și coronavirus”.
Sunt foarte îngrijorat. Mai spun o dată: Mulți oameni mi-au spus să nu realizez acest interviu. Dar în America, acolo de unde sunt, primul amendament din constituție vorbește despre dreptul la liberă-exprimare pentru presă. Acest drept este încălcat chiar în timp ce noi vorbim.
George Orwell, în cartea lui faimoasă ”1984”, a spus: ”În condițiile în care manipularea e la nivel global, a spune adevărul e un act revoluționar”. David, asta vom face noi astăzi.
Sincer, nu am crezut că vom ajunge până în acest moment. Credeam că astăzi va fi închisă emisiunea.
Cu ce să începem … există cu adevărat virusul ?
I: Brian, de când am vorbit ultima oară, am petrecut aproape toate cele 24 de ore din zi devorând informație oferită de virusologi, specialiști, doctori, din America, Germania, Austria, Italia – cărora nu li se permite să se apropie de BBC sau de CNN. Și asta pentru că ei demolează versiunea oficială despre această înșelătorie. După ce terminăm acest interviu, dacă oamenii vor intra pe site-ul meu, acolo am pus un mesaj special cu o serie de filmări. Scrie: ”Pentru telespectatorii London Real”. Sunt niște filmări de la acești doctori dar și de la alții, care susțin toate elementele pe care le voi spune astăzi (despre coronavirus). Deci nu spun lucruri din burtă. Cu acest titlu ar trebui să începem. Sunt sigur că asta va șoca multă lume. Nu există covid-19 ! Și voi explica de ce e așa, și de ce a putut fi creată iluzia unei pandemii.
Unul din doctorii pe care i-am urmărit este Andrew Kaufmann. Este un doctor în medicină din SUA. Acum lucrează în psihiatrie. La fel ca mulți din doctorii pe care nu o să-i vedeți la BBC, el a început să se uite la șirul de evenimente care ne-au adus aici.
Uite cum a fost. În China, oamenii au început să se îmbolnăvească, dintr-un oarecare motiv. Iar autoritățile chineze au prelevat material genetic de la lichidul din plămânii lor. Nu era un virus care să fi fost izolat. Era material genetic, care se poate afla acolo dintr-un mare număr de cauze, inclusiv cancer. Și au decis că problema era cauzată de un virus, cel care a primit denumirea covid-19. Dar niciodată nu au reușit să izoleze acel așa-zis ”virus” din materialul genetic, care se poate afla în corpurile majorității oamenilor.
Înainte să înceapă cu testele, i-au diagnosticat pe oameni pe baza simptomelor. Cu siguranță ați auzit acest leit-motiv: ”simptome asemănătoare gripei”. Acestea pot avea o plajă mare de cauze. Dar au decis, pe bază de simptome, că acele simptome trebuie încadrate la covid-19. Astfel că numărul de oameni afectați devenea din ce în ce mai mare.
Apoi au început să folosească acest test pentru covid-19. Se numește test RT-PCR. Atenție ! Testul nu e pentru covid-19 ! Testează în privința materialului genetic, care are multe elemente diferite, și care se poate afla acolo din foarte multe cauze. Dacă ieși pozitiv cu privire la prezența materialului genetic – ești diagnosticat că ai covid-19 ! Iar dacă mori, rămâne stabilit că ai murit de covid-19!
Să vedem un pic ce e cu acest test RT-PCR. A fost inventat în 1984 de Kerry Mullace, un biochimist din America. Este folosit pentru a diagnostica multe lucruri. Același test a fost folosit pentru a diagnostica tumori la plămâni. Ce a spus această persoană despre testul lui ? ”Acest test nu ar trebui folosit pentru a diagnostica boli infecțioase” !
Deci ești testat pentru prezența acelui material genetic, și ți se pune diagnosticul covid-19 ! Dar mai este un aspect ! Acest test ”amplifică” materialul genetic ! Ca să formulăm mai simplu, îl face mai mare. Pe măsură ce devine mai mare – în ciclurile de amplificare – ceea ce spui tu că provoacă boala devine mai mare și îl poți vedea mai mult. Tot celălalt conținut din respectivul material genetic este și el amplificat ! Treaba e că mare parte din acest material genetic se află deja în majoritatea oamenilor.
Așa funcționează testul. În acest mod, poți umbla foarte ușor la numărul de ”confirmați”.
Să zicem că faci 30-35 de cicluri de amplificare (n.n. amplificarea imaginii la microscop). Vei aduce în lumea ”testelor pozitive” o mulțime de elemente din acel material genetic, care la acel nivel de amplificare încep să fie văzute. Vei avea un anumit număr de rezultate pozitive – să le zicem covid-19 – dar vei avea și rezultate negative, deoarece nu ai trecut toate elementele materialului prin procesul de testare. Dar dacă amplifici materialul genetic de – să zicem – 60 de ori, aproape toată lumea va ieși pozitivă. Pentru că tot materialul genetic – care se află în majoritatea oamenilor – va ieși pozitivă la test datorită acestei amplificări mai mari.
Asta înseamnă că numărul de oameni testați pozitiv din țara ta va depinde de numărul de cicluri de amplificare pe care le folosești. Prin urmare, tot ce au de făcut este să crească nivelurile de amplificare și vor avea din ce în ce mai multe persoane confirmate. Și vor spune că-s confirmate cu covid-19 !
B: Prin ”amplificare” te referi la cât de sensibil este acel test …
I: Imaginează-ți că ai ceva de mărimea unui vârf de ac. Nu prea poți să înțelegi ce e, din cauză că e așa mic. Îl amplifici și devine mult mai mare. Acum poți începe să te uiți la diferite elemente ale acelui obiect.
B: Deci asta face testul. Amplifică imaginea.
I. Amplifică. Un alt lucru: în 1980, un tip pe nume Robert Coak, care era doctor și bacteriolog, a dezvoltat așa numitele postulate Coak. Acestea sunt patru criterii pentru a demonstra că un așa-numit ”agent infecțios” este cauza bolii. Acestea includ următoarele:
– toți oamenii supuși acestui agent infecțios trebuie să aibe aceleași simptome;– ai izolat acest agent patogen astfel încât nu mai există un alt agent care ar putea fi cauza;
– când iei acel agent patogen și-l injectezi într-o gazdă vie, acel organism va dobândi boala respectivă;
– când iei acel agent patogen din primul organism și-l injectezi în al doilea organism, acest al doilea organism face și el aceeași boală;
Aceste postulate au fost folosite din 1900 încoace în medicina oficială din toată lumea. NICI UNA DIN ACESTE PATRU NU A FOST CONFIRMATĂ ÎN CAZUL COVID-19 !
Ajungem la un alt lucru, pe care l-a observat Andrew Kaufmann. Este o observație fantastică, aflată în videoclipul lui, pe care-l găsiți pe site-ul meu. Când o celulă este otrăvită, ea secretă ceva, numit ”exozomi”. Ei sunt parte din sistemul nostru imunitar. Este o reacție normală a organismului cu privire la celulele otrăvite. Celula poate fi otrăvită din multe surse:
– de la otravă;
– de la stres și frică ! Îți imaginezi ce stres și ce frică sunt acum în lume, cu această carantină ? … ;
– de la boală, infecții;
– de la câmpurile electromagnetice … Acest aspect va deveni foarte relevant când ajungem la subiectul 5G;
Unul din rolurile exozomilor este ca celula respectivă să avertizeze celelalte celule că e o problemă. Tot ce trebuie să faci pentru a fi eliberați exozomii este ca celula să fie otrăvită, din oricare din cauzele de mai sus.
Lucrul pe care a început Kaufmann să-l cerceteze este acesta: a luat imaginile de la microscop ale exozomilor, apoi s-a uitat la imaginile de pe microscop ale acestui așa-zis ”covid-19”. ACELE DOUĂ IMAGINI ERAU EXACT LA FEL !
Apoi a început să se uite la structura genetică a acestor exozomi, apoi s-a uitat la structura genetică a acestui așa zis ”covid-19”. Sunt exact la fel, în toate sensurile relevante ale acestei expresii. Exozomii și așa-numitul ”covid-19” se conectează la aceiași receptori celulari. Așa cum Kaufmann a arătat în mod clar, cele două sunt același lucru !
Ce se întâmplă deci: Au luat un mecanism natural de apărare al organismului când sunt otrăvite celulele – sistemul imunitar – și l-au redenumit covid-19 ! Acest material genetic pe care l-au prelevat din plămânii oamenilor va conține, prin natura lui, acești exozomi. Și pentru că ei vor fi produși în organismul oricărui om care are un anumit nivel de toxicitate în organism, POTENȚIALUL DE TESTE POZITIVE ESTE NESFÂRȘIT ! (este foarte mare, dar nu nesfârșit). ”Covid-19 ! Avem pandemie !”
Ceea ce s-a întâmplat este că în China au luat decizia …
Apropo ! Dacă intrăm mai adânc în acest subiect, ajungem la asta:
Acest Cult global – despre care eu fac dezvăluiri de 30 de ani – cel care împinge lumea înspre această ordine fascistă, orweliană … acest cult nu are granițe … el operează din umbră în fiecare stat. Politicienii ? Ei acum sunt aici , și mâine nu mai sunt la putere. Așa merg lucrurile.
China este unul din cele mai mari centre ale acestui Cult – împreună cu SUA, Israel, Marea Britanie, Germania, Italia.
Să urmărim până la capăt această secvență de evenimente. La începutul acestei ”crize”, în China au luat decizia să atribuie problema unui virus. Nu izolează virusul. Îl diagnostichează – în primul rând pe baza simptomelor – apoi îl testează, folosind acel test care e proiectat pentru a depista material genetic și nu covid-19. Apoi problema se mută în Vest (”and then it starts moving into the Vest”). Iar doctorilor, asistentelor, profesioniștilor din sistemul medical li se spune că acest covid-19 se deplasează (”is moving out”). Organizația Mondială a Sănătății decretează pandemie. Și li se spune că acestea sunt simptomele.
Orice om care are ”simptome asemănătoare gripei” este diagnosticat cu covid-19, bazat numai pe simptome.
Astfel, numerele încep să crească … Problema e că acest covid-19 este prezentat ca virus mortal, dar nu sunt suficienți morți de pe urma lui pentru a justifica această descriere ! Deci, ce-au început să facă ?
Orice om care se îmbolnăvește de ceva, indiferent de ce boală, și merge la spital … este testat pentru covid-19 ! Acuma, pentru că testează pentru materialul genetic respectiv – prezent în corpurile a multor oameni – obțin multe rezultate pozitive ! Chiar dacă au ajuns în spital pentru cancer în fază terminală, pentru probleme cu inima, atac de cord, sau pentru ”simptome asemănătoare gripei” … dacă s-au testat pentru covid-19, în caz că mor sunt trecuți că au murit de covid-19 ! De aceea sunt din ce în ce mai mulți oameni care spun: ”Ruda mea a fost trecută că a murit de covid-19, când nu e așa. A murit din cealaltă cauză ! Avea boala de mult timp !”
Pentru toți care ne urmăresc, am să dau un exemplu fantastic: este un comediant care era celebru în trecut, numit Eddie Large. Se pare că Eddie Large avea probleme cu inima de mai mult timp. Merge la spital cu atac de cord. În timp ce se află în spital, este diagnosticat cu covid-19, pentru că l-au testat. Când a murit, în mass-media au zis: ”Eddie Large a murit în spital după ce a fost confirmat pozitiv cu covid-19 !” De fapt, el a murit că i-a cedat inima. Dar covid-19 va fi diagnosticul, și numărul de oameni ”infectați” continua să crească.
B: Vrei să spui că numărul de decese din lume nu s-a schimbat, ci numai au trecut decesele respective la covid-19 din cauză că au fost confirmați pozitiv ?
Limbajul este interesant. Ei nu spun: ”a murit de covid-19”, ci ”a murit după ce a fost confirmat pozitiv cu covid-19”
I: E un lucru interesant. De mai multe zile spun lucrul ăsta … urmăriți limbajul din media … așa cum s-au exprimat în cazul lui Eddie Large. În proporție covârșitoare, ei spun nu că: ”această persoană sau acest număr de persoane au murit de covid-19”. Ei spun așa: ”această persoană sau acest număr de persoane au murit după ce au fost confirmați cu covid-19”. Dar uită-te la asocierea care se creează în mintea oamenilor. ”Eddie Large a murit de covid-19 ! Toată lumea se infectează !”
(n.n: De ce formulează așa ? Probabil pentru a evita posibile implicații penale pe viitor. Dacă toată această treabă cu covid este o înșelătorie, atunci cei care o orchestrează știu că pot fi trași la răspundere pentru aceste mistificări.
Această situație ne mai spune încă un lucru: Oculta Mondială încă nu are control peste tot. Încă mai sunt oameni, în diverse organisme, care îi pot trage la răspundere pe cei care învârt sforile covid)
Prin urmare, au control asupra numărului de persoane ”afectate” prin faptul că transferă simptome de la alte cauze la covid. Apoi prin modul cum testează: nu pentru covid-19, ci pentru respectivul material genetic. Și le mai controlează prin faptul că trec la covid pe cei care au murit din alte cauze. Au fost trecuți că au murit de covid oameni care aveau cancer în stadiu terminal.
Am să-ți spun niște cifre, Brian. Acestea sunt cifre oficiale de la Institutul Național de Sănătate din Italia. 99 % din italienii care au fost trecuți că au murit de covid-19 aveau una, două, trei, sau mai multe boli. Deci este foarte ușor să iei oameni care au murit din alte cauze și să-i treci la covid-19.
Asta nu înseamnă că toți doctorii și toate asistentele sunt inplicate. Este nevoie numai să li se spună de sus: ”asta trebuie să faceți !”, și ei asta fac. Așa merg lucrurile.
Ai menționat ceva foarte important. Ultima dată când m-am uitat, numărul de morți din orice cauză, din toată Europa și din Marea Britanie, nu a crescut nici măcar cu o parte mică din numărul celor care se pretinde că au murit de covid 19. Sunt trecuți că au murit de covid-19, când ei au murit din alte cauze !
Să ne uităm acum la Lombardia, care e centrul ”epidemiei” din Italia. Lombardia a fost în centrul atenției. Restul Europei și al lumii vestice s-a înspăimântat că pot ajunge și ei ca Italia. Lombardia – care include și orașul Milan – este celebră la nivel global pentru aerul ei poluat. La fel ca Wuhan și China. Acolo mor mult mai mulți oameni anual decât în restul Italiei, în proporție semnificativă din cauza bolilor de plămâni. Ultimele date pe care le-am văzut: aproape 100.000 de oameni mor anual în Lombardia. A doua regiune italiană ca număr de morți este Lazio, cu 57.000 de morți pe an. Deci ai o zonă din Italia unde mor mulți oameni, prin urmare este un potențial uriaș să facă acest ”salt de diagnosticare”, care ia oameni care au murit de alte lucruri și dă aparența că au murit de covid.
Ceea ce pot să facă este să testeze într-un anume fel, și să diagnosticheze într-un anume fel, și atunci cifrele explodează ! Apoi când testează și diagnostichează într-un alt fel – poate prin reducerea numărului de amplificări la microscop ale acestui material genetic – cifrele scad.
Te rog să remarci un lucru: în China am avut această reacție extraordinară – carantina. Construiau spitale noi într-un interval de 7-10 zile ! Pentru a lupta cu criza absolut devastatoare a acestui virus … Cât ai zice pește, acele spitale s-au închis ! Cifrele au scăzut dramatic, zic ei. Au început din nou să opereze curse aeriene, economia s-a repornit, oamenii s-au întors pe stradă … Dacă testezi oamenii într-un anume fel, și dacă diagnostichezi oamenii într-un anume fel – ce se întâmplă cu cifrele ? scad dramatic !
Acuma, un alt aspect al problemei … am văzut destule dovezi că treaba asta e reală … de la oameni care au intrat în legătură cu mine, și de la oameni de pe social-media … care-mi spuneau ce s-a întâmplat cu cei dragi ai lor. Acest Cult, care controlează piramida, vor să fie cât mai mulți morți cu putință. Cât mai mulți morți care să fie trecuți la covid-19, pentru că asta contribuie la toată treaba cu pandemia.
B: Mai târziu vom explica de ce.
I: Vom explica de ce, pentru că e un motiv foarte mare dar în același timp simplu. Și are legătură cu motivul pentru care au instituit stare de urgență.
Ceea ce vedem cu claritate că se întâmplă este că oameni bătrâni care au ajuns în spital pentru orice motiv … în primul rând au fost testați pestru ”covid-19”, au fost testați pentru depistarea respectivului material genetic. Pentru motive pe care le-am explicat, mulți din ei vor ieși pozitiv. Nu că au virusul, ci că au acel material genetic.
Conform mărturiei rudelor, personalul medical încearcă să-i convingă pe acești pacienți în vârstă să semneze acte prin care renunță la resuscitare … Asta însemnă că vor fi lăsați să moară, și nu vor fi resuscitați … Când mor sunt trecuți la covid-19 …
Acest lucru începe să ajungă la noi. Ai observat cum apare acest discurs în media: ”s-ar putea să trebuiască să luăm decizii grele despre cine tratăm” ”decizii grele cu privire la bătrâni” …
Ei fac un abuz incalificabil asupra oamenilor în vârstă, despre care ei spun că vor să-i protejeze prin carantină …
Unul din cei care m-au contactat mi-a zis despre mama lui de 83 de ani, care era la spital pentru un motiv ortopedic. Nu pentru un nenorocit de virus. Doctorii au venit la ea și au încercat să o convingă să semneze un act că renunță la resuscitare. Această femeie avea studii, și a refuzat. Dar mulți nu au refuzat. Nu știau ce se întâmplă.
B: Au încercat să-i facă să semneze, ca să-i salveze pe alții.
I: Asta spun ei. Limba orwelliană, Brian ! Trebuie să inversezi totul. Obțin de la ei semnătura pe document, pentru a-i lăsa să moară. Și fiecare din cei care moare, a murit de covid ! Că așa au testat ei ! Asta e înșelătoria care are loc.
Ei controlează cifrele. Prin modul cum testează, prin modul cum diagnostichează, și modul cum numără cazurile.
În acest mod, cifrele pot fi crescute cât mai mult, pentru a justifica starea de urgență.
La sfârșitul ultimului nostru interviu ți-am zis când se va termina … când ei cred că au ajuns la nivelul în care au obținut tot ce și-au dorit de la această situație. Ce și-au dorit: o economie complet distrusă la nivel global; un mare număr de oameni care și-au pierdut venitul și modul independent de a trăi, și prin aceasta devin dependenți de stat. Și faci ce vrea statul dacă vrei să-ți primești salariul de mizerie. Atunci vor diminua cifrele. Vor spune: ”oh, am trecut de perioada critică !”
Uitați-vă la china. Situația era groaznică, și imediat au scăpat.
B. Cum se poate să fi dispărut problema din China ? Nu are nici un sens !
I: Nici un sens !
B: Mai mult de un miliard de oameni. Infecții în mediu urban. Au orașe peste tot. Oamenii spun că datele de la chinezi sunt mincinoase.
I: China se deschide. Își repornește industria. Oamenii ies pe stradă. Au deschis cursele aeriene.
Aspectul esențial este că autoritățile controlează cifrele. În acest fel, ei pot decide momentul când situația asta este eliminată. Oricând vor. Doar schimbând modul cum numără, și modul cum testează.
Vă rog să următiți această secvență de evenimente. Ei nu aveau numărul de morți de pe urma acestui așa-zis ”virus” ca să poată spune că e letal. Marea majoritate, o proporție covârșitoare de oameni ”infectați” nu au simptome, sau simptome ușoare.
Acest test RT-PCR nu îți spune cât virus ”ai” în tine. Toți avem în noi feluriți viruși. De fapt, așa îi numesc oamenii, dar nu sunt viruși. Ei sunt parte a sistemului nostru imunitar. Oricum, oamenii au acești ”viruși” în corpurile lor. Sunt mulți. Acești” viruși” se află în organism la un nivel în care nu-i vor deranja niciodată pe respectivii oameni. Așa se explică faptul că ieși pozitiv la un test, deși n-ai nici un simptom. Sistemul imunitar ține toate aceste lucruri sub control.
Ceea ce nu poți face cu acest test PCR este că nu poți să afli cât ”virus” ”ai” în tine. Un om de știință din lumea medicală, pe care l-am citat recent, spunea că un virus trebuie să se afle în tine în cantități masive pentru ca tu să fii bolnav. În lumea medicală, nu pot să-ți spună ce virus ai decât dacă pot să vadă cât virus ai în tine. Iar acest test PCR nu face asta !
Deci nu aveau suficient de mulți morți pentru a putea spune că virusul e letal. Dar vroiau să bage carantină.
Și atunci, ce au făcut ? ”Nu au murit mulți oameni, dar ceea ce urmează … ”. Ai observat acest discurs ? E în toată lumea. ”Oh, urmează o escaladare !” Ei bine, această ”escaladare” poate avea loc în orice moment, când vor decide să crească numărul de testări și felul cum adună cifrele …
(n.n. vă amintiți că Bill Gates spunea, acum o săptămână, că trebuie crescută capacitatea de testare, și testele să se facă mai rapid)
Deci nu e o problemă, ei pot crea o ”escaladare”, sau iluzia unei escaladări.
În timp ce Premierul Britanic Boris Johnson spune: ”nu e nevoie să facem asta, nu trebuie să închidem cutare activitate, nu e nevoie să închidem fotbalul” etc, intră pe fir Colegiul Imperial. Colegiul Imperial este specializat în modele pe computer absolut ridicole. Are un istoric teribil la acest capitol. Ții minte modelele pe computer care spuneau că ar fi trebuit să se topească până acum calota glaciară. ”Murim toți din cauza încălzirii globale ! ” ”De unde știi ?” ”Așa spune modelul meu pe computer !”
Colegiul Imperial au făcut un model pe computer cu privire la ”covid-19”. Un anumit tip, prof. Neil Fergusson, a zis: ”Domnule Johnson, între 250.000 și 500.000 de oameni ar putea muri de acest virus în Marea Britanie !” Iar acum Johnson se izolează. Pentru că au fost oameni care i-au spus: ”Știi, asta s-ar putea întîmpla, dacă nu implementezi distanțarea socială și toate aceste lucruri. Vei fi făcut răspunzător pentru asta !” Premierul spunea că nu are de gând să închidă școlile, nu are de gând să închidă fotbalul. Fotbalul nu a fost închis de premier, ci de federație. Dintr-o dată, carantină !
Ei fac acest lucru în pași mici. Câte puțin, ca oamenii să se obișnuiască.
Dacă vom permite să se întâmple așa ceva, ei au de gând să împingă această situație la un nivel din ce în ce mai dur.
Când se implementează carantina, și toată lumea este ”arestată la domiciliu” …
Îți amintești ce spunea Fergusson despre americani: ”un milion, două milioane de americani vor muri”
B: 2,1 milioane.
I: Da.
B: 500.000 în Marea Britanie.
I: Da, exact. Când s-a implementat carantina, au întors-o ! ”Nu, vor fi mai puțin de 20.000 !” Un alt tip de la Colegiul Imperial, care are legături strânse cu francmasoneria … apropo, acea secțiune din Colegiul Imperial unde lucrează Fergusson primește finanțare de la Fundația Bill și Melinda Gates. Gates este implicat în asta până la gât. E un asistent (gofer) al acestui cult, dar unul foarte bogat.Deci acum au întors-o ! Iar altcineva de la Colegiul Imperial spune: ”Ar putea fi 7500 de morți !”
B: Sau chiar și mai puțin, am auzit că au zis 5700.
I. Da. Dar carantina s-a întâmplat. Și au băgat-o pe fondul că ”vor fi 500.000 de morți”.
Brian, imaginează-ți că a apărut un alt cercetător, un consilier guvernamental, care a făcut un model pe computer. A zis: ”Modelul meu arată că așa ceva nu se va întâmpla !” ”Nu trebuie să închidem nimic, nu se va întâmpla !”
Deci ne aflăm în această carantină. Într-un interval de câteva zile, am trecut de la (ceea ce li se părea oamenilor) o lume liberă, la fascism global. Tiranie globală. Un număr foarte mic de oameni au făcut ca miliarde de oameni, jumătate din populația globului, să stea în ”arest la domiciliu”. Și au făcut asta prin toată această înșelăciune cu ”covid019”. Astfel ajungem la 5G.
B: Până să-ți pun o întrebare despre 5G. M-am uitat în fiecare seară la conferințele de presă ale lui Trump. Îi are acolo pe dr. () și dr (). Oare ei sunt conștienți că acest test s-ar putea să nu dea rezultate bune ? Oare sunt implicați în această poveste ? Sau doar urmăresc cifrele: ”Ești pozitiv ? Ai covid ! Ai murit ? Ai murit de covid !” Crezi că sunt implicați ? Sau doar reacționează ca profesioniști în domeniul medical și oameni de știință.
I: Ar trebui o cercetare serioasă asupra acestor doi oameni ca să-ți pot da un răspuns. Dar uite cum stă treaba.
Ai o piramidă. Așa funcționează acest Cult. Ai o piramidă, iar la vârf se află cercul interior al acestui Cult. Ei direcționează acest eveniment, la nivel global.
Pe măsură ce cobori în jos de la vârf, ai din ce în ce mai mulți oameni, dar cu fiecare treaptă ei știu din ce în ce mai puțin. Pentru că singurul mod în care câțiva oameni pot manipula toată lumea este printr-o compartimentare dură a informațiilor. Fiecare știe numai atât cât îi este necesar ca să-și ”aducă aportul”, fără să știe cum se conectează contribuția lui la contribuția celuilalt. În așa fel încât, când aduni contribuțiile, vezi o imagine mult diferită de ce știe el.
La vârful piramidei, ei știu cu siguranță că manipulează. Ei știu că e o înșelăciune.
Să zicem că lucrezi în sistemul medical. Și ți se spune: ”Astea sunt simptomele ! Când vezi aceste simptome, pui diagnosticul covid-19 ! Cînd vine cineva la spital, îl testezi pentru covid-19 ! Dacă moare – din orice cauză – pui covid pe certificatul de deces !”
În orice tiranie întâlnești acest refren: ”Eu doar executam ordinele !”
Dar unii profesioniști din sistemul medical au ieșit din front. Acești oameni spun: ”E un lucru anormal ! Punem diagnostic de covid-19 unor oameni care nu au ! Punem covid-19 pe certificat unor oameni care au murit din alte cauze !” etc. De asemenea, se plâng că sunt puși să-i convingă pe oameni să semneze acte că refuză resuscitarea.
Unii din ei au mișcat în front. Cei mai mulți nu. Merg în continuare. S-ar putea să se plângă, sau să murmure, dar merg în continuare.
Ai această Organizație Mondială a Sănătății. Cine e al doilea cel mai mare finanțator al OMS ? Al doilea numai după Guvernul SUA. Bill Gates. Tipul deține OMS.
Ted Ross, acest tip din Etiopia (din guvernul marxist al Etiopiei, care a încălcat flagrant drepturile omului), a fost ministrul sănătății acolo și a fost judecat de trei ori pentru că a mușamalizat epidemii de holeră. Ajunge șeful OMS, pentru simplul fapt că va face ce i se spune.
OMS direcționează această politică (privind pandemia). OMS fiind creată de clanul Rockefeller.
B. OMS ia în mod constant decizii greșite, de câteva luni.
I: Decizii ”corecte” pentru Cult, dar rele pentru omenire !
Deci, de la această OMS coboară în jos politica de a acționa, protocoalele, iar autoritățile le aplică pur și simplu. ”Urmezi protocolul !”
Deoarece China a impus acea carantină draconică, și ”cifrele au început să scadă”, ce a rezultat de aici ? Au creat un precedent pentru celelalte țări. ”Modul corect de a trata problema este să impui carantină și să ții oamenii departe unul de altul”.
E o înșelăciune. Iar acest Cult o orchestrează.
Modul cum funcționează actuala pandemie este acesta: în spate se află cei care trag sforile, iar în față îi ai pe cei care nu știu ce se întâmplă, cei din politică. Aceștia răspund la această politică (venită de la OMS): ”Oh, vor muri toți ! Trebuie să băgăm țara în carantină !” Aceștia nu știu ce se întâmplă.
B: Nu mi se pare că Boris Johnson și Donald Trump sunt implicați în această înșelăciune. Ei par a reacționa la o situație, și încearcă să se salveze la nivel politic, și poate și să salveze oamenii, în limita în care pot, și în care cred.
I: Când te uiți la Boris Johnson – care acum e la spital, au reușit să scape de el. Apropo, nu e uimitor că toți jurnaliștii de la conferințele de presă, care ziceau în fiecare zi de covid și de carantină, s-au ”infectat” cu covid 19 în același timp ? Mi s-a părut ciudat.
Când te uiți la chipul lui Boris Johnson, pare complet pierdut. Din cauză că nu el ia deciziile. Va cădea pe capul lui, dar nu el ia deciziile. Consilierii lui le iau. Asta e ceea ce propulsează situația. Oamenii din umbră drijează lucrurile. De aceea se aplică aceeași politică în toate țările. Pentru că este dictată la nivel global.
Am un respect pentru Trump. Dar Trump a încercat, cel puțin în public, să se opună acestor lucruri. Ei știu că propriie lor cariere ca prim-ministru și președinte vor fi distruse de acest armageddon economic creat de carantină. Bazată pe ce ? Pe simulări pe computer și pe un virus care nu există și a cărui existență nu a fost niciodată demonstrată.
Deci ei doi au încercat să respingă valul. Dar uite ce presiune vine pe ei. ”Domnule Trump, vor muri două milioane de americani dacă nu închizi țara !”
Blocajul economic și financiar al României
Nimeni, în ultimii ani (cu excepțiile de rigoare: Șerbănescu, Dogaru, Goarna, Marinescu,etc.) Nu a sesizat că România merge spre "prăpastie" din punct de vedere economic și financiar.

Omul, jurnalistul și economistul Ilie Șerbănescu, spune de mult timp că în România cine Are Proprietatea Are Puterea.
Guvernul României,, în primăvara anului 2020 Nu poate ajuta micile afaceri deoarece Cheia bancară nu este la el. Vinderea și uneori distrugerea Patrimoniului economic al statului a făcut ca în prezent Guvernul României să nu aibă decât un control la 4% din economia țării și nici un control asupra terenurilor agricole ( aici se pare că peste 60% sunt in proprietatea investitorilor străini).

Există două bănci unde principalul Investitor este statul român: CEC Bank și EXIM Bank. După câte știu, cele două bănci se pot împrumuta de la Uniunea Europeană cu o dobândă avantajoasă ( sub 1% pe an). 
Aș muta toate conturile bancare ale companiilor de stat, ale instituțiilor de stat în cele două bănci. Aș reinvia idea un Fond Suveran (Național). 

Eu rămîn uimit cum guvernul Ungariei reușește să investească anual (prin intermediul diverselor companii și fundații) în zonele istorice Transilvania și Banat in diverse domenii de activitate. Rezultatele se văd, în timp. Au o presă bine pusă la punct, au cluburi de sport, au diverse domenii unde fac legea în zonele de mai sus. In infrastructură sunt legate: Timișoara-Arad-Lugoj-Deva prin intermediul autostrăzii. Se găndeste un metru în Cluj Napocași chiar un tren de mare viteză între Cluj-Napoca și Budapesta și Viena.

Din cauza Nepăsătoare a politicii românești s-ar putea să pierdem mulți prieteni din multe țări si din diverse domenii de activitate. Hadrian

Scrisoare către Oamenii Politici din România
România nu se poate ajuta pe ea, deoarece economic și financiar NU poate. După decembrie 1989 Romania, prin intermediul politicului, a fost devalizată de un patrimoniu economic imens. (multe uzine unice in Europa de Est).  Ideea că statul "Nu este un manager bun și tot ce are trebuie vândut" , au tot spus-o și o susțin în continuare și o mare parte a politicienilor actuali. Acum toți cer ajutorul statului. Cum sa ajute statul, când el nu se poate ajuta, pe el?

1. Multe dintre companiile actuale ale statului au fost administrate prost, unele au adus bani la bugetul de stat, însă statul român Nu a prea investit in ele.

2. Multe din Marile companii strategice din transporturi, energie electrică și gaze naturale, din petrochimie sunt cu capital extern. Mare parte din Banii obținuți vor fi transferați în țările lor de origine, ale investitorilor străini.

3.  65% din proprietatea agricolă (terenul agricol) este a  investitorilor externi. Producția brută se exportă, iar producția finită se importă in cea mai mare parte.

4. Impozitarea și taxarea salariatului și a companiilor Nu este suficientă pentru BUGETUL unei țări.

5. Recent Banca Mondială a prezentat un raport prin care se anunță că în România au intrat anul trecut (anul 2019) aproximativ 7,2 miliarde dolari. Acești bani provin de la romanii ce lucrează în străinătate. A spus vreun guvern ce se fac cu acești bani? 

6. România prin intermediul legislației pierde foarte mult. Atît financiar cat și economic. De exemplu dai o ordonanță militară prin care lași persoana fizica și juridică la latitudinea băncii și spui că ajuți economia. Același sistem electronic care nu mergea pentru diverse programe pe vremea guvernării PSD nu merge nici acum cu guvernarea PNL.

7. Ajutorul de stat, în ultimii ani, l-au primit marea majoritate firmele cu capital extern.

Poate nu acum, poate nu la vară dar din toamnă numărul cetățenilor români ce vor pleca la muncă în străinătate....(vă las pe dumneavoastră să vă gândiți la răspuns).

Când legea nu este respectă de cei care o fac, când solidaritatea este doar pe hârtie, Omul cu bun simț ce trebuie să facă? 

Doamne ajuta! Hadrian


Cel mai mare investitor
Cel mai mare investitor al României în anul 2019 este "omul plecat sa muncească în străinătate, în afara țării".
Potrivit unui raport al Băncii Mondiale in anul 2019 românii plecați să muncească în afara țării au trimis în România aproximativ 7,2 miliarde dolari.

Dacă facem o analiză la ce se întâmplă cu ei vom vedea că doar o parte ramin in România, restul se întorc în străinătate. TVA, accize, impozite și taxe, o parte în servicii, în bunuri, în alimente sunt bani care ramin efectiv în România. Să spunem jumătate.
Restul se întorc în afara țării. 

Ce înseamnă 3,6 miliarde dolari?

- poate însemna că la un salariu minim brut pe economie, calculat în dolari (530 dolari), se pot plati aproximativ 6,792 milioane de oameni, într-o lună.

- la sfârșitul anului 2019 , România avea 5,16 milioane de pensionari. Pensia medie lunară era de 290,33 dolari. Așadar dacă toți pensionarii ar primi o sumă egală cu valoarea 290,33 dolari, banii ar fi fost pentru o pe de peste două luni ( din cei 3,6 miliarde dolari).

- agricultura și industria alimentara, turismul balnear, sănătatea, educație, învățământ, patrimoniul cultural și istoric, repararea infrastructurii actuale sunt domenii care ar beneficia de un ajutor din suma de aproximativ 3,6 miliarde dolari.

De reținut că cei 7,2 miliarde dolari au intrat în România. Unde s-au repartizat? Hadrian

Rolul Asociație România Muncitoare și a ziarului ei este de a asigura o informare corectă a tot ce poate oferi aceasta pe plan local (național) și internațional.

Acum prin intermediul acestui articol fac apel la cei care conduc destinele României să îi a în serios rolul de țară a Uniunii Europene sa făcă referate și documente bine documentate și să  ceară un sprijin sau dacă nu se poate un împrumut de la Uniune. Valoarea Nu o pot spune decât după ce se face o analiză bine documentată.
Degeaba vom aștepta bani căci nu vom primi decât foarte puțin bani, dacă nu ne vom ocupa cum trebuie. Acum cei ce se ocupa de fondurile europene ar trebui să știe asta.
Nu trebuie să ne mințim pe noi. La ultimul miliard dat de Uniunea Europeană, cam 40% era iertarea de penalități iar restul de 60% era contribuția normală, anuală, pentru România în anul 2020.

Nu trebuie făcut din Diaspora românească un tango european, adică venit și apoi plecat din România. România a devenit Sezonirul Europei.
Lucru lăudabil??? în ce condiții?
Oare Guvernul României se gândește că vor aduce bani multi in România și economia v-a începe să funcționeze?

Anul 2020 ar fi trebuit să fie un an electoral. Guvernul României trebuie să ia măsuri urgente in economie. Nu trebuie să se ocupe de campanie electorală. Alegerile locale și naționale ar trebui amînate pină in primăvara anului viitor, 2021 și să fie la distanță de maxim doua săptămâni unele de altele.

Pina la finele anului 2020, ar fi trebuit să luăm câteva măsuri de reducere a costurilor cu personalul salariat, urmând ca apoi din vara lui 2021 să se găsească resurse financiare pentru a pune la loc , treptat, aceste reduceri.

Exceptând domenii ca Sănătate, Educație, Poliție, Armata și Servicii Speciale, guvernul României ar fi trebuit să :
- pensiile (indemnizațiile) speciale ar fi trebuit anulate, dacă nu impozitate,
- eliminarea sporurilor și beneficiilor financiare pentru tot personalul bugetar și din companiile de stat.
- reducerea salariului directorilor și a întregului aparat guvernamental, al ministerelor, al parlamentarilor cu 30%.
- reducerea salariului pentru celelalte categorii de personal cu 20% , dar nu mai mic de salariul minim brut pe economie.
- partidele politice nu ar trebui să beneficieze de bani de la bugetul de stat.
Agricultura și industria alimentara pot fi începutul "motorului" economie României.

Restul domeniilor: construcții civile și industriale, transport, construcții de mașini, sunt doar câteva exemple care pot ajuta la menținerea agriculturii și alimentației pe linia de plutire.

Tot pina la finele anului 2020 ar trebui gândite planuri financiare pentru toate categoriile sociale. Cei care nu au nici o sursă de venit , s-au pensia este sub 500 lei ar trebui gândită o posibilitate de a se oferi o sumă de bani și un bon valoric , pe lună ( exemplu 400 lei lichidități și 300 lei valoare bon valoric cu care poți cumpăra doar mâncare, produse de strictă necesitate și medicamente).

Ar trebui regândit pentru anul viitor 2021, un nou sistem de impozitare și ajutoare sociale. Hadrian


Conspiratia Secolului….INTERVIU NECENZURAT cu doctorul Rashid Buttar, ADEVĂRUL despre vaccinare și carantină

DOCTORUL RASHID BUTTAR RUPE TĂCEREA
Da, prieteni, astăzi avem un alt interviu, în exclusivitate pentru voi. Unul pe care va trebui să îl răspândiţi în toate cele patru colţuri ale lumii, pentru că vom pune întrebări, vă vom furniza informaţii pe care mass-media oficială le ascunde.
Este vorba de un medic de la Urgenţele medicale, care îl torpilează pe Bill Gates cu privire la datele statistice false, despre pandemie, falsuri ce ridică multe semne de întrebare, acum, când economia se prăbuşeşte.
GARY : Doctorul RASHID BUTTAR a absolvit Universitatea Washington, cu o dublă specializare: biologie şi teologie, înainte de a frecventa Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină Osteopatică şi Ştiinţe ale Sănătăţii. A învăţat chirurgia generală şi medicina de urgenţă. A ocupat funcţia de chirurg de brigadă şi director al medicinii de urgenţă, în timpul serviciului militar din Armata terestră a SUA. Este specializat în medicina de urgenţă şi a reuşit performanţa de a fi membru în trei asociaţii medicale distincte din « Centrele de medicină avansată » ale clinicilor Californiei şi Carolinei de Nord. Aceste clinici sunt specializate în nevoile pacienţilor cu disfuncţii de imunitate şi probleme de toxicitate, cum ar fi cancerul, bolile cardiace şi autismul.
De peste 20 de ani, Dr. Rashid Buttar a fost clasat printre primii 50 de medici din Statele Unite, devenind un bestseller pe Wall Street Journal, USA Today şi Amazon. De acum, el este un best-seller internaţional, fiind tradus în mai multe limbi. Săptămâna aceasta, a realizat un videoclip în care a demascat frauda ce este comisă în întreaga lume, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), de Bill Gates, de Statul paralel, de mass-media oficială.
Domnule doctor, bun venit în emisiune. Acum trei săptămâni, aţi spus că pande­mia actuală este o conspiraţie, că isteria este difuzată şi perpetuată pentru a speria populaţia globului, că totul se bazează pe minciuni, pe date false. Săptămâna aceasta a fost rândul lui Jerome Adams, Chirurgul General, care a anunţat renunţarea la modelele OMS şi CDC, documentul respectiv fiind emis chiar de Casa Albă.
Dr. Rashid Buttar: Într-adevăr, Casa Albă a publicat, marţi, un Comunicat de Presă, declarând că OMS este vinovată pentru pandemia actuală, luându-şi angaja­mentul să-i studieze răspunsul, declaraţiile false şi muşamalizările cu atenţia cuvenită. Întrucât OMS şchiopătează la capitolul date statistice, nu putem acorda nicio încredere declaraţiilor sale (OMS, CDC, etc). Practic, graţie pacienţilor mei, din aproape întreaga lume, înţeleg minciunile şi propaganda din declaraţiile oficiale ale OMS. Am publicat acestea pe reţelele de specializare şi am primit şapte sau opt sute de răspunsuri. De aceea, m-am întrebat ce se întâmplă cu OMS-ul, şi mă întreb în continuare: cum de s-a ajuns la actuala pandemie, mai exact la « conspiraţia covid 19 ? ». De-a lungul carierei mele am avut de-a face cu ceea ce era mai greu, în materie de sănătate şi epidemii, de aceea înţeleg perfect situaţia medicală actuală.
Îmi amintesc doar că atunci când am auzit despre detaliile legate de virusul Corona, m-am asigurat că avem de zece ori mai mult decât cantitatea normală de hidroxiclorochină. Pe măsură ce am analizat aceste informaţii, am incept să înţeleg că, de fapt, este vorba de o « versiune himerică » !
Gary : În anul 2015, revista N A T U R E a publicat un articol despre studiile iniţiale de « Cer­cetare ştiinţifică himerică », ce criticau şi condamnau aşa numita « Cerce­tare himerică ». Evident, cercetarea himerică este tot « ştiinţifică », particula himerică indică banditismul acestei « cercetări », de pe urma căreia, într-o zi vor muri oameni, poate chiar cu milioanele! « Cercetarea himerică » este deformarea criminală a vechii cercetării ştiinţifice corecte, de bună credinţă, de altădată. Criminalitatea, nocivitatea extremă, toxicitatea subtilă şi întârziată a unor substanţe aparent benefice, banditis­mul cercetării pseudo-ştiinţifice « demento-himerice », înseamnă manipularea unei substanţe naturale, cu schimbarea întregii configuraţii morfologice a acesteia, proce­dura fiind numită « Stu­diu pentru obţinerea unei funcţii ». Se pleacă de la o substanţă oarecare, inclusiv bacterie sau virus. Apoi, prin procedee secrete, se obţine aşa numita « funcţie » urmărită, ce este pusă în sluba unui scop politic nemărturisit. Aspectul conspirativ este incontestabil, cunoscut şi recunoscut de toată lumea. Punct. Aşa s-a construit « Bomba A » şi « Bomba H », în Statele Unite ca şi în fosta Uniune Soivietică. Toate puterile au procedat la fel, după exemplul formulei lui Napoleon, în Egipt : « Măgarii şi savanţii, la mijloc ». Măgarii poate nu totdeauna, dar savanţii fără excepţie. Savanţii americani au fost închişi nu în Sahara africană ci în aceea de la Los Alamos (Nevada), unde, cum, necum, cu sau fără măgari, au fost meşterite armele nucleare cunoscute. Ruşii au făcut la fel, în centrul lor de la Dubna. Toate marile puteri au procedat aşa. Măgarii au dispărut, nu însă şi efectele « măgăreşti », care nu-s himerice. Dimpotrivă, ele sunt foarte concrete. Oppenheimer, construc­torul american al « Bombei A », şi-a regretat isprava în mod public, refuzând, alături de alţi savanţi, « Cercetarea himerică pentru Bomba H ». Pe aceasta au construit-o alţii, tot în mod « himeric », adică în cadrul şi în limitele celui mai desăvârşit secret posibil şi imaginabil. De peste cincizeci de ani, « cercetarea ştiinţifică himerică » este curentă în toate domeniile, mai ales în ce priveşte bombele întârziate sau armele biologice, cazul viruşilor HIV, Evola, Covid, etc., înclusiv al aparent nevinovatelor vaccinuri. Cercetătorii ştiinţifici dementoizi, criminaloizi, schizoizi obţin ceva cu un potenţial de a provoca daune unui anumit inamic şi chiar lumii întregi.
Dr. Rashid Buttar : Exact aşa. Pe tulpina SHC014, a virusului Corona, component al antigenului de suprafaţă, s-a lipit coloana vertebrală a virusului SARS Corona, plus alte câteva gene, de HIV şi MERS, obţinându-se astfel un virus mult mai virulent.
Gary : Intervin doar o clipă. S-a ajuns la suspendarea lucrărilor, la moratoriul special creat, apoi le cele 3,7 milioane de dolari, din partea Institutului Naţional de Sănătate, pentru ca savaţii dementoizi să reînceapă cercetarea lor himerică care, pentru a deveni şi mai himerică, a fost transferată în China.
Dr. Rashid Buttar: Bineînţeles, vorbim de acelaşi subiect, ştirile despre chinezăriile himerice abia încep să iasă la lumină.
Bazându-se pe virusologii corecţi, de atunci, care subliniau « pericolul creerii de daune, prin pandemii », Guvernul SUA a decis: « Nu avem niciun motiv pentru ca noi înşine să facem acest tip de cercetare ».
Totuşi, Anthoni FAUCI, el ştie cum, a aprobat bugetul, a scos banii ca din pălărie. De aceea mă simt furat, frustat, devin furios. El a creat cascada de evenimente prin care trecem. Încă din 2015, globalismul a fost văzut prin prizma cercetării ştiinţifice demenţialo-himerice. Anthony FAUCI a încălcat legea, a acţionat contra Moratoriului Guvernului, contra suspendării cercetării pseudo-ştiinţifice demenţiale şi himerice, el a dispus de banii contribuabililor, cum l-a tăiat capul, finanţând cercetarea ştiinţifică banditească, soldată cu izbucnirea pandemiei COVID.
În 2017, Bill Gates a fost filmat la Universitatea Georgetown, cu care ocazie a declarat că va izbucni pandemia. De unde ştia el asta, în 2017? De unde ştia ce se va întâmpla în 2018, 2019, 2020? Cum de a ştiut că de pandemia asta nu ne scapă nici Dumnezeu din cer, declarând că Preşedintele Trump se va confrunta cu ceea ce vedem. Aveţi imaginile video! Toţi aceşti « himerici », Fauci, Bill şi Melinda Gates, plus OMS-ul sunt implicaţi în încălcarea legilor americane. Ulterior, s-au dus în Wuhan, iar acum încearcă să creeze diversiuni.
Garry : Dumnezeule! Virusul Covid-19 a venit într-adevăr din China, căci acolo a fost lansat. Complicitatea întru cele ce se petrec acum, indiferent cum s-au petrecut ele, este clară: sistemul american a permis şi a profitat de aceasta. Nu există niciun virus ce sare 1,8 metri, sau 3,6 metri. Acum, Bill Gates, ceilalţi apostoli şi « Înţelepţi ai Sionului » (IS) spun că sare patru metri, ca la prăjină!
Dr. Rashid Buttar : Îmi pare rău, mă provoci acum, dar mass-media oficială şi Chirurgul General au declarat că, modelul lui Bill Gates, adică protocolul OMS, nu va mai fi utilizat, că se vor folosi date statistice reale. Unele mass-media au spus că « a fost », « că se pare », « că va trebui să aşteptăm până în anul 2022 ». Asta-i tot ce a spus « ABC », de exemplu. Se pare că cei 1,8 metri, de distanţare socială, nu vor fi suficienţi. Nu există virus, nici microb capabil să sară patru metri. Aceste baliverne sfidează logica ştiinţei, a medicinii. Ceea ce mă intrigă la culme este că mii, zeci de mii de medici, de oameni de ştiinţă, care ştiu că este vorba de o escrocherie, tac precum peştele în apă! Nu scot o vorbă, încarnând cu toţii ruşinea socială generalizată, sclavia planetară ce se profilează.
Garry: Pentru numele lui Dumnezeu! Este vorba de mutilarea planetei Pământ. Oamenii de ştiinţă, medicii, intelectualii trebuie să deschidă gura, să-şi pună mintea la contribuţie, să vorbească, să refuze de a fi complicii conspiraţiei pandemice, a tăcerii şi laşităţii actuale.
Dr. Rashid Buttar : Nu-ţi face iluzii. Garry. Generaţia actuală de intelectuali este o turmă de laşi, miliarde de tone de maţe ce trebuie umplute de trei ori pe zi, miliarde de fabrici de rahat, pe două picioare. După ultimul Război, ei au aruncat la WC bazele ştiinţei, medicinii, artei, filosofiei, religiei, dreptului. De atunci, fără oprire, se trace apa! Medicii ignoră cu desăvârşire elementele fundamentale ale modului cum funcţionează organismul omenesc. Pentru ei, fiziologia este o vorbă goală, ca şi sufletul, spiritul. Falşii medici nu ştiu ce este viaţa şi nici nu vor să ştie. Ei vor să câştige bani, se ocupă cu îmbolnăvitul omenirii, cu pompele funebre, cu moartea. Habar n-au de virologie, de bolile infecţioase. Guvernele prezintă rezultate false, provenind din testări despre care ştim că nu sunt şi nu pot fi adevărate. Majoritatea testelor sunt infectate dinainte, cu premeditare. Ce zici de asta?
Garry : Nu te pot contrazice. Testele RT-PCR, testele de reacţie, de polimerizare în lanţ, în timp real, sunt dovedite false. Se ştie! Testarea nu poate servi diagnosticării. Ea nu indică decât o secvenţă genomică cunoscută. Se ştie că testele nu pot servi pentru diagnosticare. Totuşi, de ce ele sunt folosite exact în acest scop? Mai exact în vederea unui scop ascuns, plănuit, organizat, pus pe roţile banditismului actual numit pandemia OMS-ului.
Se spune că virusul « COVID-19 este cea mai importantă cauză de deceselor », se trimit instrucţiuni fiecărui Stat din lume, asociaţilor medicale din toate ţările, subliniindu-se că testarea este inutilă. Apoi, fără justificare, intervine obligaţia mafiotă: virusul Covid-19 este cauza unică a tuturor deceselor. De câteva săptămâni, nu se mai moare decât de Covid-19!
Dr. Rashid Buttar: Mass-media difuzează imagini aiurite din spitale, aceeaşi persoană moare de mai multe ori, aceeaşi unică ambulaţă medicală freacă la infinit acelaşi traseu. De ce oare, organizatorii pandemiei nu arată ambulanţele Salvării, chipurile suprasolicitate. Ştii de ce? Pentru că aproape toate şomează. Nu fac nimic. Şoferii învaţă şah, şeptică, poker şi alte jocuri de cărţi… Asistentele medicale sunt concediate exact acum, pentru că nu este nevoie de ele. Discursul alarmist sporeşte însă secreţia de adrenalină. Elementul emoţional are rolul lui în scăderea imunităţii şi creşterea sensibilităţii. Se creează iluzia botezatului Covid-19. Un singur deces cauzat de virusul în sine, conform metodologiei oficialo-mafiote acceptate, este suficient pentru a spune că toate decesele au fost cauzate numai şi numai de acest virus.
Toate acestea se bazează numai pe testarea « PCR ». Studiile făcute din 1984 până astăzi arată că cei vaccinaţi anti-gripal apar falşi-pozitiv, în testarea Covid-19. Câţi dintre cei, despre care se supune că au murit din cauza virusului Covid-19, au murit într-adevăr din acest motiv. Numărul morţilor din perioada actuală este inferior celui al gripei sezoniere. Vaccinarea adulţilor din ultimii zece ani arată că vaccinaţii contra gripei apar « pozitivi » în testările pentru depistarea virusului Covid-19. Dispunem de toate elementele privind aşa numita pandemie actuală. Organizatorii, partizanii, suporterii, membrii susţinători, din comisiile, consiliile şi grupurile de comunicare strategică, nu pot justifica cifrele cu care jonglează ca la circ. De aceea, se difuzează la infinit aceleaşi secvenţe video, înfăţişând un fel de « scafandri marţieni », de uscat, cu botniţă la gură, încotoşmănaţi peste măsură, arătări susceptibile să impresioneze emoţional.
Recent, pe canalul « CBS », am amintit asistenta ce plângea văitându-se: « îngrijesc pacienţii din toată inima, dar nu vreau să risc infectarea propriei mele familii ». În spi­talul respectiv, ea lucra de un an şi jumătate, fiind considerată model de corectitudine şi comportament în materie de tactica diversiunii împiedicării pacienţilor să afle adevărul.
Garry : Să revenim la cele ce ne-aţi spus la începutul acestei fascinante depoziţii. Vinovatul, responsabilul pentru această pandemie este într-adevăr Anthony FAUCI? Vina lui constă în aceea că a manevrat bani, transferând « cercetarea himerică » în China? Nu tot Fauci este răspunzător şi pentru cele 17 până la 22 milioane de şomeri? Doctorul Shiva îl menajează pe Fauci, făcându-i un nemeritat cadou acestui infractor ce a încălcat legea şi a acţionat contra Guvernului. Cele comise de Fauci poartă numele de trădare. Deşi lucrează la foarte înaltul nivel al Institutului Naţional de Sănătate (INS), FAUCI a ocolit legea, a încălcat Moratoriul, finanţând o cercetare susceptibilă să producă daune potenţiale întregii lumi. Ce pedeapsă i se cuvine?
Dr. Rashid Buttar: Nu ştiu. Asta e treaba justiţiei. Ea trebuie să decidă. Fauci şi-a început trădarea în 1981, spunând că SIDA este « boala homosexualilor », trecând sub tăcere că virusul « HIV » a fost creat de aceeaşi cercetare ştiinţifică himerică, de aceiaşi geneticieni demenţi. Încă de atunci, el a finanţat cercetarea himerică pentru tetra- şi penta-terapia ce n-au vindecat pe nimeni. Virusul « HIV » a fost descoperit abia în 1984. Cercetarea ştiinţifico-himerică anti-sida a stabilit eronatele terapii respec­tive între 1981-1984, înaintea descoperirii efective a virusului acestei boli.
Garry : În 1981, FAUCI a lansat pe piaţă medicamente preventive, chipurile, neglijând nutriţia şi altele, ceea ce a provocat foarte mult rău. Asta s-a petrecut în urmă cu 39 de ani. FAUCI este recidivist, cu antecedente de ani şi ani în privinţa planurilor secrete ale conspiraţiei farmaceutico-medicale mondiale. Dincolo de acestea, vreau să vă pun o întrebare logică.
Indiferent dacă sunteţi pentru sau contra Preşedintelui Trump, responsabilitatea de cetăţeni americani ne obligă să urmăm directivele comandamentului nostru suprem. Preşedintele, comandantul suprem, a trecut prin procesul alegerilor. Să potolim valurile dintre Democraţi şi Republicani.
Există medicamentul numit Hidroxiclorochina, apoi un altul Zithromax, din grupa macrolidelor, clasă de medicamente cunoscută de cel puţin 70-80 de ani. Se pare că Zithromax a fost pe piaţă. Acestea sunt medicamente sigure. Potrivit medicilor ce le-au folosit, eficacitatea lor combinată ar fi de cel puţin 99%. Nimeni nu a murit, dintre cei trataţi astfel! Este adevărat?
Dr. Rashid Buttar : Perfect adevărat! Din fericire, dispunem de aceste medicamente. Atenţie însă: FAUCI vorbeşte deja de un vaccin despre care nu ştim nimic. Evident, asta indică anumite interese, un conflict tacit între diversele echipe de cercetare ştiinţifică himerică. Exemplu mai clar nu există.
Oamenii trebuie să se trezească, să îşi dea seama de cele ce se petrec. Economia mondială este în joc. Multe persoane sunt implicate în această enigmă, în conspiraţia financiaro-farmaceutică-medicală, în pandemia ce este deopotrivă escrocherie, tâlhă­rie, crimă. Printre cei implicaţi, FAUCI este cel mai în prim plan. El i-a spus unei prietene de-a mea, Judy Mikovits, ajunsă la puşcărie (unde a stat cinci ani, nt), pentru că a divulgat secrete de nemărturisit, despre studiile şi cercetările virusologice, cunoscute de ea.
Judy Mikovits condusese cercetările pentru transformarea virusului Ebola într-o armă cât mai ucigaşă cu putinţă. Sarcina ei era fabricarea unei cât mai mortale toxicităţi- Ebola, ce urma să fie folosită în scopuri nemărturisite. Cariera i-a fost ameninţată, chiar viaţa i-a fost în pericol. Procurorii i-au înscenat un proces, pentru zădărnicirea propagării unei viitoare pandemii. A fost trimisă la puşcărie… pentru cinci ani! Să se mai gândească… Norocul ei este că aparţine poporului ales!
Gary : Judecătorul ce a condamnat-o este…
Dr. Rashid Buttar : Nu mai are nicio importanţă. FAUCI e tartorul. Toate pistele duc la el. Evident, şi alţii sunt implicaţi. Putem începe cercetarea planurilor secrete ale acestora.
Pe internet, oricine îşi poate face propria sa cercetare. Cel ce caută adevărul, cel ce începe această anchetă nu trebuie să aibă idei preconcepute, nu trebuie să exludă niciun fel de decizie, niciun rezultat posibil. Oricine are un creier, să şi-l folosească. Faceţi propria cercetare. Vom ajunge la aceeaşi concluzie privind clasificările…
Garry : Ce aţi auzit, din partea colegilor, despre clasificările şi reclasificările privind Corona-Virusul?
Dr. Rashid Buttar : Sunt în corespondenţă cu mulţi medici, pe care i-am pregătit. Unii dintre ei îmi sunt prieteni, pe o reţea socială. Deşi nu ştiu totul, absolut toţi consideră că pandemia actuală nu este de natură virală. Flerul lor, de medici cu experienţă clinică, nu îi înşeală. Până şi brancadrierii au înţeles că este vorba de o boală de foarte înaltă altitudine politică, deci conspirativă!
Videoclipurile 3, 4 şi 5, au fost vizualizate de milioane de ori. Mai nou, au lăsat numai unele din ele, partea I-a şi a II-a. Am postat un videoclip de cinci minute, despre Chirurgul General, vizualizat şi el, de câteva milioane de ori. Medicii m-au informat, pentru că, de aproape 20 de ani, nu mai fac urgenţe medicale. Acum mă ocup de cancer. Am pacienţi din 94 de ţări. Ţin legătura cu mulţi dintre medicii ce lucrează în acest domeniu.
Doctorul de la ATI, al cărui videoclip a devenit « viral », a fost blocat, i s-a cenzurat filmul, deşi el este în prima linie, în tranşeele pandemiei actuale. Nimeni nu scrie, nu vorbeşte despre asta. De ce? De ce nu i se permite să îşi spună punctul de vedere?
Când ai pacienţi în tratament intensiv, cu probleme de respiraţie, prima urgenţă este întreţinerea căilor respiratorii. Avem ceea ce numim « ARC-urile medicinei ». Căile aeriene putând fi potenţial compromise, cum te asiguri că pacientul este capabil să respire prin el însuşi, să îşi păstreze active căile sale respiratorii? Apoi creştem la cinci, la zece litri. În final se ajunge la CPAP, ventilare sub presiune pozitivă continuă.
Există studii ce arată că CPAP şi BiPAP sunt mai eficiente decât intubaţia. Când intubezi o persoană, pot apărea traumatisme, baro-traumatismele ventilării mecanice, pneumonia de aspiraţie, care nu-i de glumă, procese inflamatorii în cascadă, trauma căilor respiratorii. Toate acestea pot apărea din chiar clipa instalării intubaţiei traheale.
Ce au făcut ei? Au ocolit sistemele CPAP şi BiPAP, au luat persoane cu afecţiuni respiratorii, cu sindrom sau impas respiratoriu. Doctorii de la care primesc feedback-urile spun că, într-adevăr, printre locuitorii din New York, bolile respiratorii au luat avânt, ajungându-se la vătămare hipotoxică — şi cum hemoglobina s-ar degrada, luând o formă perturbată, conţinând parcă o literă şi o cifră… « 6 H ».
Cum, necum, cu o jumătate de gură, o spune inclusiv mass-media oficială: există nu numai teoriea conspiraţiei, ci chiar conspiraţia reală. Oricine înţelege asta. Revenind, acest « 6 H » modifică matricea celulară. Practic, ceea ce se modifică, într-un fel specific, sunt canalele ionice pentru calciu, care permit fluxul de calciu către celule.
S-au publicat peste 2000 de studii despre efectul « 6 H », ce va preocupa generaţia următoare a Internetului.
Un G înseamnă un milliard de Hertzi. Au fost realizate studii ce arată că între 1,7 şi 1,8 GHz apar cancere de diferite tipuri, cu implicaţii neurologice. Telefoanele celulare banale operează pe frecvenţe cuprinse între 500-900 de Hertzi. Când « 6 H » va fi complet operaţional, el va avea o valoare cuprinsă între 30 şi 300 de GHz, adică între 30 şi 300 de miliarde Hertzi.
Iată Gary, în doi timpi şi trei mişcări, care-i treaba cu cele 6 videoclipuri. Primul a fost « Conspiraţia COVID-19 – fapte versus ficţiune ». Al doilea, se ştie, a fost intitulat « Conspiraţia COVID-19? », apoi « Toxicologia a fost ignorată ». S-a ajuns la inevitabila eliminare atmosferică a aerosolilor şi gazelor, din avioane prevăzute cu instalaţii speciale, pentru drogarea tuturor, condiţionarea în masă. Oamenii au inhalat otrăvurile lente din atmosferă, s-au intoxicat. Prin 2016-2017, lucrurile au început să transpire, fiind dezbătute la nivel internaţional.
Gary : Mass-media oficială nu mai putea păstra muţenia totală. « BBC » şi « CNN » au relatat că locuitorii din Wuhan s-au revoltat contra ţigărilor cu DDT şi celelalte blestemăţii, din lungul anilor, scandalul cu glifosfatul şi altele mai recente, criza opioidelor amintind uitatul Război al Opiumului. Toxicitatea este primul lucru de care trebuie să fim conştienţi. Ştiinţa este oare iremediabil coruptă? Ştiinţa a devenit cu adevărat criminală? Oamenii de ştiinţă traversează o fază demenţială?
Dr. Rashid Buttar : Al patrulea film a fost « Imunitatea 6 H ». Nimeni nu spune că « 6 H » determină virusul COVID-19, că « 6 H » suprimă sistemul nostru imunitar. Oricărei persoane sănătoase îi scade imunitatea naturală, devenind vulnerabilă la orice, indiferent că este vorba de unde Radio, de o energie reziduală, din diversele câmpuri electromagnetice, etc. Nu sunt expert în nimic. Am pacienţi ce au lucrat în diferite profesiuni, venind la spital cu boli foarte grave. Pentru mulţi doctori, asta nu este o problemă. Se face terapie auto-imunitară cu ozon, se administrează vitamina C, cum fac Chinezii…
În aceste zile de groază, conştient sau inconştient, mass-media oficială practică dezinformarea în stil mare. Seleniul este pastila ce dirijează/controlează naşterea sau apariţia oricărui virus încapsulat. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este DE CE ? Sugeraţi că dezinformarea este motivul pentru care presa oficială şi organizaţiile mondiale vehiculează afirmaţii false, în mod flagrant şi absolut, răspândind frica şi spaima pe întreg globul pământesc, manipulând oamenii neştiutori.
Gary, nu mi-ai prezentat trecutul meu din forţele armate. Dizia 101-Asalt Aerian a făcut parte din aceste organizaţii. Ţi-am spus, o repet: în numele lui Dumnezeu şi al Ţării făceam o mulţime de matrapazlâcuri. Întreb: « De ce a trebuit să ne scoatem plăcuţele de identificare? ». Nu cumva pentru că, în numele măreţiei auguste a tovarăşului Dumnezeu şi a cuconiţei Ţară, am făcut cu toţii o mulţime de glorioase blestemăţii militare, sub pretextul apărării intereselor strategice, a siguranţei publice? Mulţi dintre colegii mei, veterani cu toţii, spun acelaşi lucru…
Gary : Amintesc aspecte ce pot părea contestabile şi incita la polemică. Poate n-ai uitat. Primul Război din Golful Persic a avut loc pe vremea lui « Papa Bush ». Irakienii aveau bebeluşi în incubatoare, de care se ocupau cu grijă şi dragoste. Incubatoarele astea au sugerat bandiţilor lucrătura infamă ce avea să îl doboare pe bietul Saddam. Pretextul a fost de-a dreptul mârşav. Chipurile, Statele Unite, ar fi intervenit pentru protecţia bebeluşilor, în primul rând, abia apoi pentru interesele petroliere ale Kuweitului. Îţi aminteşti?
Dr. Rashid Buttar : Da. Îmi amintesc. Pot să-ţi spun numele persoanei cu pricina, dacă asta vrei: Sergentul clasa I-a, Rafael Medina, din Columbia, South Carolina, prieten foarte bun. Am slujit împreună, în Coreea. « Nu ştiu ce se întâmplă, dar pot spune că, împreună cu încă 11 dintre oamenii mei, la sud de paralela cunoscută…». Asta-i tipul de informaţii pe care mass-media nu îl publică niciodată. La sud de paralela cu pricina luptam sub steag fals, pentru a da vina pe alţii şi a justifica acţiunile noastre nu foarte umanitare…
Sursa si articolul intreg: https://www.incorect
Gheorghe Piperea, avocat: Procedura de termoscanare este ilegala din foarte multe puncte de vedere, intrucat incalca principiul informarii pacientului, principiul non-discriminarii, protectia datelor cu caracter personal si protectia consumatorilor.
Actul normativ care va impune aceasta procedura trebuie atacat in contencios administrativ.
Magazinele care practica aceasta procedura fascista, mai ales in lipsa unui act normativ, trebuie boicotate, facute praf ca imagine pe net si pe paginile de socializare si reclamate in masa la anpc si la instante.
Daca nu veti face nimic din toate astea, nu mai aveti motive sa va plangeti pe facebook.
Termoscanarea este o procedura medicala care ar trebui efectuata de cadre medicale, dar vad ca este data sau propuss a fi data in “sarcina” agentilor de politie, a jandarmilor (da, acei jandarmi detestati de hashtagrezisti si de anti-korupzionisti, acei jandarmi care au dat cu gaze in manifestanti in august 2018, gaze care, dupa spusele unui idiot simpatizant al revolutionarilor-punct-doi, modifica adn-ul), soldati si paznici ai magazinelor. Parca de chestiile medicale trebuia sa se ocupe cadrele medicale, nu? Nu exista, practic, niciun discurs al meu referitor la pandemie fara sa apara inteligenti care sa imi sugereze sa nu ma mai exprim in acest domeniu “rezervat” cadrelor medicale. Aceeasi inteligenti lauda si sustin fara rezerve termoscanarea, o procedura medicala, de catre politisti, jandarmi si paznici ai magazinelor. Pai, cum vine asta?
De altfel, termoscanarea este si ridicol de inutila, intrucat nu poate sa probeze nimic in intervalul 36,5-37,6 grade. Daca vii de la 27 de grade afara in cele 20 de grade (sau chiar putin in zonele cu frig) din magazin, este imposibil sa nu inrosesti aparatul. Exista nenumarate alte motive de crestere brusca a temperaturii, inclusiv tensiunea cauzata, de exemplu, de prostia autoritatilor pandemice si de supusenia inexplicabila a turmei fata de orice țăcăneală a decidentilor care, cica, iau masuri pentru siguranta si sanatatea noastra. Cu astfel de supusenie, plus inventiile proprii fascistoide sau care sfideaza logica, sefii de magazine au toate “sansele” sa isi falimenteze magazinele pe motiv de imputinare sau lipsa a clientilor, iar noi avem toate sansele sa facem foamea, cu banii in buzunar.
PS Chestia cu purtarea obligatorie a mastii are aceleasi vicii, intrucat exista foarte multi oameni, ca mine, care nu pot respira bine nici fara masca, darămite cu masca pe gura si pe nas; copiii sub 7 ani nu pot suporta masca pe figura mai mult de 15 min fara sa se agite si sa faca scandalul tipic copiilor.
PPS Sa va vad cum va abtineti de la strănutat după primul telefon dat la 112 pentru a-l reclama pe unul care a strănutat neregulamentar in metrou.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu