joi, 5 noiembrie 2020

De ce am toate motivele sa nucred ca acest virus exista?

 

De ce am toate motivele sa nu cred ca acest virus exista?

 

             Inventatorul testului RT PCR, cu care se “depistează” COVID 19 : “Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi !”. Omul ( Kary Mullis) l-a inventat pentru a ajuta in înțelegerea mai buna a virusului HIV și a precizat înainte de a muri ( f convenabil ... de pneumonie, anul trecut ) : “ Sunt zece mii de retrovirusi. Dacă interpretezi testul necorespunzator in cercetarea lor, poti obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie !”.

        Iată mai jos motivele explicate științific de câștigătorul premiului Nobel pentru chimie, Karry Mullis, inventatorul testului RT-PCR și de către David Crowe, cercetător canadian în domeniul biologiei și matematicii, președinte al asociației de experți (think tank) Rethinking Aids. 

      Argumentele de mai jos reprezintă afirmațiile nemijlocite ale celor doi, Mullis și Crowe și nu sunt doar interpretări ale unor articole dubioase găsite cine știe unde.

 ”Trebuie știut că acest tip de test NU ESTE BINAR, nu poate arăta pozitiv sau negativ, alb sau negru ca un test de sarcină. În realitate nu există nici un test pentru boli infecțioase care să fie doar pozitiv sau negativ.”

     Cei care administrează testul analizează o moleculă de ARN pe care o amplifică de zeci de ori până când obțin o vizibilitate bună a moleculei analizate. Amplificarea caută să găsească în interior secvența de ADN prin care să dovedească existența virusului. La fiecare ciclu de amplificare molecula își dublează dimensiunile, astfel incât după 30 de cicluri de amplificare materialul studiat este de un miliard de ori mai mare decât molecula inițială. La fiecare ciclu de amplificare o moleculă fluorescentă este atașată moleculei de ARN și perechea astfel obținută este bombardată cu o rază luminoasă. Testul măsoară cantitatea luminoasă reflectată de masa moleculară și astfel se decide cantitatea de ADN existentă în molecula inițială analizată.

      Până aici totul pare să aibă sens însă marea surpriză apare în momentul în care aflăm că NU EXISTĂ UN STANDARD FIX, UN NUMĂR FIX DE CICLURI DE AMPLIFICARE pentru obținerea rezultatului.

Cu alte cuvinte, și asta este cred eu cheia acestui mister, fiecare țară, regiune sau chiar laborator poate seta ÎN MOD ARBITRAR numărul acesta de cicluri de confirmare, PRAGUL DINTRE ”pozitivi” și ”negativi”. David Crowe a identificat rapoarte în care se vorbea de ”37 de cicluri” ca și graniță dintre ”pozitiv”/”negativ”, în alt raport folosea ”36 de cicluri”, alții consideră plaja ”37-40 de cicluri” ca fiind ”rezultat nedeterminat” și tot așa.

      În urma cercetării Crowe susține că ESTE FOARTE POSIBIL CA FIECARE ȚARĂ SAU CHIAR SPITAL/CLINICĂ SĂ FOLOSEASCĂ DIFERITE PRAGURI DE CONFIRMARE POZITIVĂ SAU NEGATIVĂ.

De exemplu, dacă un laborator este setat să facă doar 20 de cicluri de amplificare atunci toate testele din acel loc vor ieși NEGATIVE dar dacă pragul este setat de exemplu la 50 de cicluri de amplificare TOȚI VOR IEȘI POZITIVI.

Ce înseamnă asta?

     EPIDEMIILE POT FI PORNITE ȘI OPRITE LA ORDIN PRIN SIMPLA MODIFICARE A NUMĂRULUI DE CICLURI DE AMPLIFICARE A TESTULUI RT-PCR.

Dacă mâine standardul din România va cere ca testele să facă 32 de cicluri în loc de 37 numărul celor găsiți POZITIVI să scadă dramatic. Dacă tot nu este suficient atunci poți scade la 30…28…26 de cicluri, PÂNĂ CÂND OBȚII NUMĂRUL DORIT DE POZITIVI SAU NEGATIVI !!!

     Acest adevăr cutremurător a fost demonstrat chiar și printr-un studiu realizat in Singapore în cadrul căruia 18 persoane au fost testate de multe ori SCHIMBÂND NUMĂRUL TOTAL DE CICLURI DE AMPLIFICARE LA FIECARE TEST. Toți cei testați au fost pe rând pozitivi apoi negativi apoi din nou pozitivi în funcție de numărul de cicluri folosit pentru testare!

      Dacă este așa atunci testul RT-PCR este o manipulare ordinară și complet arbitrară deoarece pragul de confirmare a ”infectaților cu SARS-CoV-2” este DICTAT prin CONTROLUL SENZITIVITĂȚII TESTULUI FOLOSIT IAR ACEST PRAG POATE FI SCHIMBAT DE CEI CARE PRELUCREAZĂ REZULTATELE TESTELOR.

În realitate, așa cum a susținut întotdeauna Mullis, inventatorul acestui test, metoda mea nu poate fi folosită pentru identificarea virușilor activi ci pur și simplu pentru cercetare științifică.

ROMÂNI, ȘTIE CINEVA CARE ESTE NUMĂRUL DE CICLURI DE AMPLIFICARE PENTRU TESTELE DIN ROMÂNIA ȘI DACĂ ACEST NUMĂR SE RESPECTĂ LA FIECARE TEXT?

     Dacă ce scriu aici este adevărat atunci ”pandemia românească” poate fi pornită și oprită la fel ca apa de la robinet în funcție de interesele psihopaților care sunt la butoane.

 

Din definițiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) reiese o alta minciuna, aberatie si o deviere de la rational :

 

      Deces la pacient confirmat cu COVID-19 _Definitie criminala

 

   Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu excepția situațiilor în care există o altă cauză clară de deces care nu poate fi în relație cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acută majoră, etc) și la care nu a existat o perioadă de recuperare completă între boală și momentul decesului. Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportata ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se supectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19. COVID-19 trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.

       Daca esti intreg la minte, poti crede asa ceva?! Bai pacientule, bai doctore..poti fi atat de nebun incat sa crezi asa ceva?!!!

     

Autopsia nu se mai face :,,In cazurile spitalizate pentru care in perioada internarii in unitatea sanitara se confirma diagnosticul de infectie cu SARS-CoV, evolutia fiind urmata de deces, autopsia cadavrului pentru a confirma diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator nu mai este necesara, este de evitat din cauza riscurilor de transmitere a bolii infectocontagioase", se arata in Ordinul 570, publicat in Monitorul Oficial.

Certificatul de deces va fi completat si eliberat de medicul curant al pacientului din sectia de spital. Protocolul se aplica si urmatoarele cazuri de deces: persoanelor aflate in izolare la domiciliu si persoanelor aflate in carantina, in evidenta directiilor de sanatate publica sau a altor institutii ale statului. In aceste situatii medicul de familie este cel care elibereaza certificatul medical constatator al decesului, in baza fisei medicale a pacientului.

 

 

      Numarul de testari influenteaza numarul de „infectati” LOGIC!

     Corelația dintre numărul de teste zilnice și noile cazuri de infecție cu COVID 19 este evidentă. Cu cât numărul de teste făcute în 24 de ore este mai mare, cu atât crește și numărul cazurilor noi raportate în 24 de ore. Și invers.

     Să luăm exemplul perioadei dintre 2 și 6 aprilie:

·         între 2 și 3 aprilie s-au făcut 3048 de teste/zi, iar numarul de cazuri noi a fost de 445, cel mai mare de la debutul pandemiei.

·         între 3 și 4 aprilie, numărul testelor a fost de 4561/ziiar numărul noilor cazuri s-a ridicat la 430 în 24 de ore.

·        între 4 și 5 aprilie, numărul de teste făcute a fost de 2530, iar cazurile noi au fost 251 de noi cazuri.

·        între 5 și 6 aprilie, numărul testelor este de 2364, iar cel al cazurilor noi de 193.

Altfel spus, o scădere cu 2197 de teste în două zile ( între 4 și 6 aprilie) a dus la o scădere de 237 a cazurilor noi.

         Se vede așadar, că aceste două zile, 3 și 4 aprilie, cu număr alarmant de mare de cazuri noi raportate au fost în mod evident legate și de creșterea testărilor. În 4 aprilie guvernul a dat Ordonanța Militară nr.7prin care a fost pus în carantină orașul Tăndărei, unde apăruseră multe cazuri de COVID 19, fiind considerat un alt focar, după cel din Suceava.

La fel, scăderea numărului de teste a dus la înjumătățirea numărul de infecții noi raportate.

  In ziua de  Marți, 20 octombrie 2020 3.400 de cazuri noi la aproape 30.000 de teste.  

       Va rog sa faceti regula de 3 simpla cu cazurile din luna aprilie sa vedeti ca raportat la numarul de testari situatia este aceeasi!

 

   !!! Cazurile de gripa, viroze respiratorii de anul acesta sunt la jumatate fata de cel de anul trecut! Rezulta clar ca celelalte cazuri sunt trecute la CORONA VIRUSATI!

MINISTERUL SANATATII INSTITUTUL NATIONAL de SANATATE PUBLICA NATIONAL INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH Str. Dr.A. Leonte, Nr. 1 - 3, 050463 Bucuresti, ROMANIA

    „ Evolutia infectiilor respiratorii acute si a gripei in sezonul 2020-2021 Saptamana 19.10.2020 - 25.10.2020 (S43/2020) Ø La nivel national, numarul total de cazuri de infectii respiratorii acute (gripa clinica, IACRS si pneumonii) a fost de 51.730, cu 44% mai mic comparativ cu cel inregistrat in aceeasi saptamana a sezonului precedent (92.414) si cu 8.6% mai mare comparativ cu cel din saptamana anterioara (47.636). Ø In saptamana 19.10.2020 - 25.10.2020 au fost raportate la nivel national 12 cazuri de gripa clinica comparativ cu 21 cazuri inregistrate in S 43/2019.

 

       Acestea sunt cateva argumente foarte clare care ma fac pe mine sa cred ca suntem mintiti, prostiti si ca cei care ne conduc vor sa ne termine economic prin inchiderea societatilor, vor sa induca starea de frica si teroare, vor sa ne vaccineze in mod obligatoriu desi s-a demonstrat ca ne putem trata daca ar fi sa fim „infectati” cu un simplu paracetamol sau chiar fara!

 

 

    Concluzia: vor vaccinare obligatorie, vor sa ne faca sclavii lor, vor sa ne controleze, vor ca noi sa fim indobitociti, vor sa ne reduca ca numar, vor ca batranii sa dispara, vor ca Biserica sa fie dezbinata, vor sa distruga crestinismul, vor cip la om, vor satanizarea omului.

 Toate acestea sunt profetite ca fiind semnele vremurilor de pe urma.

    Toti Sfintii Parinti au vorbit despre acestea!

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu