marți, 9 aprilie 2019

Băiatul de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare şi face asta zi de zi înainte de a merge la școală

Băiatul de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare şi face asta zi de zi înainte de a merge la școală

Cu atât de multe ştiri negative şi catastrofe ce ajung zilnic la urechile noastre, poate părea dificil să găsim adevărate acte de bunătate în lumea în care trăim. Dar din când în când se întâmplă unele evenimente care ne fac să ne recâştigăm încrederea în umanitate.
Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu un băiat puţin diferit faţă de restul copiilor, el preferând să renunţe la jocurile sale şi chiar la odihnă pentru a oferit unui biet animal o rază de speranţă. Şi a făcut acest gest plin de altruism cu multă răbdare, mai multe zile la rând, chiar înainte de a merge la şcoală.
Reddit
Bluecollarclassicist – un utilizator al cunoscutei comunităţi online Reddit – a publicat următoarea întâmplare incredibilă:
Recent, o căprioară lipsită de vedere şi-a găsit refugiul într-un cartier din statul american Illinois, unde locuieşte utilizatorul. În natură, un animal nevăzător nu ar fi putut supravieţui – şi pentru că un copil a făcut ceva cu totul special pentru biata creatură, acesta a impresionat inimile oamenilor din întreaga lume.
Căprioarele lipsite de vedere nu trăiesc pentru mult timp, de obicei sfârşind din cauza lipsei de hrană sau în urma unui accident.
Reddit
Străzile sunt locuri extrem de periculoase pentru animalele sălbatice, mai ales dacă nu pot vedea ce se întâmplă în jurul lor.
Din fericire, nu a fost şi cazul acestei căprioare, care odată ajunsă într-un cartier din Illinois, a întâlnit un băiat care a ajutat-o să găsească zone unde să se poată hrăni în voie cu iarbă proaspătă, fiind îndrumată cu atenţie de la un trotuar la altul.
Veştile despre această poveste minunată au circulat repede şi au ajuns la urechile unei organizaţii locale de salvare a animalelor, care a intervenit imediat pentru a prelua căprioara şi a o transporta într-un loc unde să poată trăi în siguranţă şi fericită.
Reddit
Cartierul nu era locul ideal pentru un animal sălbatic cu grave probleme de sănătate şi toţi vecinii au dorit să-i vină în ajutor.
Gestul băieţelului de 10 ani merită toată admiraţia. El nu a încercat nicio clipă să o adopte ca animal de companie. Nici măcar nu i-a pus un nume. Copilul a căutat cu răbdare căprioara în fiecare zi, ajutând-o să se deplaseze în căutarea hranei.
Grupul de salvare a transportat căprioara într-o remorcă specială pentru cai, fiind singura entitate legal împuternicită de autorităţile statului Illinois să trateze şi să adăpostească animalele sălbatice. La momentul salvării, jumătate din cartier a ieşit să vadă ce se întâmplă, inclusiv băiatul şi mama acestuia.
Din fericire, animalul este acum în siguranţă şi poate trăi o viaţă liniştită alături de alte animale.
Reddit
Copilul rămâne cel mai bun exemplu de altruism şi de înţelegere dintre toţi acei oameni care locuiesc în cartier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu