vineri, 8 mai 2020

Prof.Corvin Lupu: Protest față de blocarea de către autoritățile din România a publicației „Justițiarul”

După cum ActiveNews a anunțat chiar azi, ANCOM a luat decizia de a închide siteul justițiarul.ro, deținut de către jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu.

În acest sens, prof. Corvin Lupu ne-a trimis un protest împotriva acestei decizii, text pe care îl reproducem în continuare (Redacția).
Miercuri seară, în zi de sărbătoare pentru români, Agenția Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), instituție controlată de un serviciu secret al României, a blocat vizualizarea publicației „Justițiarul”, fără să se atenționeze conducerea publicației, respectiv pe redactorul șef, în legătură cu vreo încălcare a legislației în vigoare, fără să facă vreun reproș publicației „Justițiarul.ro”. Cu o lună în urmă, ANCOM a atenționat o altă publicație, somând-o să retragă de pe site o serie de articole/traduceri ale unor articole străine considerate în mod subiectiv că ar fi „fake news”. 

Nefiind atenționat în nici un fel, redactorul șef, reputatul jurnalist investigator Marius Albin Marinescu, nu a radiat cele două articole de pe site-ul publicației, iar cenzura regimului politic actual, autointitulat democratic, a reacționat închizând ziarul. Exact ca pe vremea bolșevică a anilor 1948-1952, anii când tatăl torționar al prim-ministrului Ludovic Orban îndeplinea funcția de adjunct al șefului Securității Raionului Stalin. Am spus torționar, pentru că în calitate de istoric, cercetător al istoriei Securității, știu că într-o asemenea funcție era obligatoriu să fii torționar.
Iată cum, șmecherește, ocolind dialogul cu victimele regimului globalist român, sau dintr-o eroare care caracterizează activitatea multor funcționari ai aparatului represiv din România, publicația „Justițiarul.ro” nu mai apare. Afirm că erorile caracterizează activitatea multor funcționari ai aparatului represiv din România având în vedere miile de semnale de acest fel din presa din România, în toată perioada de după lovitura de stat din 22 decembrie 1989, care a condus țara noastră, din aproape în aproape, spre stadiul ei actual de colonie la periferia UE, condusă din punctele cheie de minoritari etnici, care nu au nici sânge și nici simțire românească.
Ziarul „Justițiarul” din Sibiu și domnul Marius Albin Marinescu au promovat de-a lungul ultimilor două decenii ADEVĂRURI importante din viața social-politică, economică și culturală a României. În paginile sale, au fost devoalate infracțiuni și alte încălcări grave ale legii de către funcționari publici și oameni de afaceri importanți. 
Dar marele „păcat” al domnului  Marinescu, pentru care trebuie să sufere din plin și pentru care suportă astăzi răzbunarea poliției politice a regimului, este că el a investigat adopțiile internaționale ale unor copii din Rășinari (jud. Sibiu) intermediate de fostul profesor Klaus Werner Johannis și soția acestuia și a semnalat dispariția fără urme a acestor copii care au fost dați spre înfiere cu condiția ca bunica lor să-i poată vedea și să știe despre soarta lor. Copiii au dispărut !? 
Dl. Marinescu este cel care a investigat afacerea obținerii de către primarul Sibiului, Klaus Werner Johannis, a 6 (șase) case (!) pe baza unui document testamentar care a fost dovedit ca fiind fals prin două sentințe civile definitive și irevocabile. 
Dl. Marinescu este cel care a relatat despre un  alt adevăr crud al regimului colonial din România: acțiunea în constatare făcută în instanță de către Forumul Democrat al Germanilor din România (președinte pe țară Klaus Werner Johannis), prin care organizația cerea să se constate calitatea ei de continuatoare a Grupului Etnic German, formațiune politică declarată ilegală și desființată prin Acordul de Armistițiu dintre România și Națiunile Unite (septembrie 1944), prin Decret-Lege al Regelui Mihai I (octombrie 1944), care nu a fost abrogat nici de către comuniști și este și astăzi în vigoare și prin Tratatul de Pace de la Paris (februarie 1947), care a pus capăt celui de al doilea război mondial. 
În baza acelei sentințe judecătorești, dată de o singură judecătoare (Morar), care nu a fost atacată de nimeni, statul român refuzând să-și apere bunurile, Forumul Democrat al Germanilor din România (președinte pe țară Klaus Werner Johannis), prin sucursala sa din Sibiu, a solicitat primarului Sibiului (Klaus Werner Johannis) restituirea de proprietăți în valori uriașe, care au îmbogățit peste măsură minuscula comunitate germană care a mai rămas prin România.  
Doresc să menționez că judecătoarea Morar a refuzat să semneze sentința pe care ea însăși a pronunțat-o (!), preferând să se pensioneze. O colegă a ei, fostă studentă a noastră cu care nu ne mândrim, Corina Drașovean (după divorț redevenită Limpede), a semnat sentința cauzei pe care nu a judecat-o. Astăzi cele două judecătoare sunt cercetate de către Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiției… Eu am înțeles de ce s-a ridicat atât de vehement președintele Johannis în favoarea desființării acestei instituții!
Ziarul „Justițiarul” a publicat și articolul unuia dintre cei mai valoroși istorici de istorie contemporană a României în viață, prof. univ. dr. Ioan Scurtu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, care a demonstrat științific incorectitudinea situației retrocedărilor de bunuri ale statului român către FDGR. Dl. prof. univ. dr. Ioan Scurtu a fost dat în judecată de FDGR și, cum nu s-a putut dovedi că nu are dreptate științifică, a fost amendat „pentru defăimare” (?!). 
Iată câteva dintre motivele care, cred eu cu convingere, că stau în spatele răzbunării de la nivel foarte înalt împotriva „Justițiarului” și a domnului Marius Albin Marinescu.
Profitând de inducerea crizei internaționale de sănătate, poliția politică din România se dezlănțuie împotriva celor care promovează adevărul în societatea românească. 
Rușine lor și vai nouă, românilor!!! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu