vineri, 8 ianuarie 2021

Congresul de luptă și avans care va marca marele moment de cotitură în dezvoltarea generală a socialismului în stil Coreean

 

Congresul de luptă și avans care va marca marele moment de cotitură în dezvoltarea generală a socialismului în stil Coreean

Se deschide Istoricul Congres al 8-lea al WPK

 

Al 8-lea Congres al Partidului Muncii din Coreea (WPK) s-a deschis la Pyongyang, capitala revoluției, pe 5 ianuarie, Juche 110 (2021), pe fondul atenției, așteptărilor și aspirației tuturor membrii partidului, oamenii și personalul de serviciu din întreaga țară.

 

Comitetul central WPK a convocat congresul, al optulea de acest gen din istoria sacră a WPK, pentru a revizui în mod cuprinzător și strict activitatea Comitetului central al partidului, reconfirma în mod clar orientarea exactă și datoria în lupta sa pentru câștigarea unui victorie în cauza socialistă și să ia măsuri pentru îmbunătățirea substanțială, așa cum este cerut de vremurile care asistă la o nouă creștere și o mare întorsătură în dezvoltarea revoluției coreene.

 

Convenția celui de-al 8-lea Congres al Partidului, care va indica calea pe care trebuie urmată de revoluția coreeană în noua sa luptă, este o expresie a încrederii ferme a Partidului nostru în a conduce cauza socialistă la o victorie în etapa următoare. De asemenea, servește ca un eveniment politic de mare semnificație care trebuie gravat în istoria glorioasă a luptei WPK.

 

În perioada examinată, Partidul nostru s-a străduit cu tărie să își consolideze conducerea și să lupte împotriva eficienței, realizând marea cauză a construirii unei țări prospere cu o armată puternică și aplicând mai temeinic principiul „poporul întâi” în toate domeniile revoluției și construcțiilor, ghidat mare Kimilsungism-Kimjongilism.

 

Cel de-al 8-lea Congres al WPK va discuta și decide asupra unei noi linii de luptă și a politicilor strategice și tactice pentru a face un salt radical înainte în dezvoltarea partidului și a construcției socialiste pe baza unei analize științifice a tendințelor revoluției în curs de dezvoltare. și situațiile predominante existente.

 

Oamenii noștri, care au susținut în mod absolut și au avut încredere în WPK, ghidul mereu învingător și și-au susținut cu fidelitate ideea și hotărârea, îi plătesc cel mai înalt tribut și îi felicită călduros istoricului său VIII Congres, care va indica orientarea noii dezvoltări și progresul în realizând cauza revoluționară a lui Juche.

 

Marți, la 9 dimineața, liderul suprem Kim Jong Un, marele șef al partidului, statului și poporului nostru și lider remarcabil al revoluției Juche, a luat platforma congresului împreună cu membrii Biroului politic al Comitetului central al partidului .

 

Toți participanții au izbucnit în urale furtunoase de „Ura!” în respect pentru Kim Jong Un, care conduce cu încredere Partidul și oamenii către victorie și glorie strălucitoare cu înțelepciunea sa înzestrată, conducerea proeminentă și curajul și voința puternice.

 

Sub conducerea remarcabilă și experimentată a Comitetului central al partidului condus de Kim Jong Un, caracterul revoluționar al WPK ca forță călăuzitoare a cauzei revoluționare a Juche a devenit mai pură, o nouă eră de dependență de sine și prosperitate, o eră strălucitoare principiul statului nostru, a fost introdus, iar demnitatea Republicii noastre, prestigiul său internațional și puterea națională generală au fost puse la un nivel remarcabil de ridicat în perioada examinată.

 

Unitatea unitară a partidului și a rangurilor revoluționare a fost întărită în toate modurile și superioritatea absolută a socialismului în stil coreean, cu principiul poporului în primul rând ca sânge și spiritul curajos al Coreei Juche care avansează sub stindardul ridicat al sinelui - s-a demonstrat încredere față de lume în cursul susținerii devotate a conducerii Comitetului Central al Partidului și al susținerii și combaterii proceselor și dificultăților fără precedent dure.

 

La congres au participat membrii organului de conducere al Comitetului central al 7-lea partid și delegații aleși de organizațiile partidului la toate nivelurile.

 

Kim Jong Un a făcut o adresă de deschidere.

 

El a acordat cel mai nobil respect și i-a oferit cea mai înaltă glorie președintelui Kim Il Sung și președintelui Kim Jong Il, reflectând loialitatea nemărginită a tuturor delegaților, a tuturor celorlalți membri ai partidului și a altor oameni și oameni de serviciu ai Armatei Populare.

 

Depunând un jurământ solemn în numele tuturor delegaților că congresul va rămâne constant fidel ideii revoluționare și cauzei președintelui și a președintelui, a marilor lideri care sunt fondatorul și constructorul Partidului nostru, el a declarat cel de-al 8-lea Congres al WPK deschis.

 

Imnul național a fost interpretat solemn, insuflând entuziasm proaspăt pentru revoluție și luptă participanților care au fost cuprinși de o emoție fără margini.

 

http://www.rodong.rep.kp/article_contents_en/2021/01/06/photo/2021-01-06-01-03.jpg

 

http://www.rodong.rep.kp/article_contents_en/2021/01/06/photo/2021-01-06-01-04.jpg

 

http://www.rodong.rep.kp/article_contents_en/2021/01/06/photo/2021-01-06-01-14.jpg

 

http://www.rodong.rep.kp/article_contents_en/2021/01/06/photo/2021-01-06-01-16.jpg

 

Liderul suprem Kim Jong Un începe raportul asupra lucrărilor Comitetului central al 7-lea al WPK

 

Kim Jong Un, președintele Partidului Muncii din Coreea (WPK), președintele Comisiei de afaceri de stat a Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC) și comandantul suprem al forțelor armate ale RPDC, și-a început raportul istoric asupra lucrărilor al celui de-al 7-lea Comitet Central al Partidului în prima zi de ședință a celui de-al 8-lea Congres al WPK.

 

Locul de desfășurare al congresului a fost plin de mare entuziasm al tuturor participanților care ar primi programul nemuritor pentru promovarea dinamică a cauzei socialiste sub stindardul înălțat al marelui Kimilsungism-Kimjongilism și iluminarea căii largi către o nouă victorie în revoluția coreeană.

 

În raportul său, liderul suprem al partidului nostru, al statului și al forțelor armate a revizuit în general activitatea celui de-al 7-lea Comitet central al partidului, care a propulsat în mod dinamic cauza construirii socialismului în stil coreean în direcția marilor progrese indicate la cel de-al 7-lea Congres. al WPK.

 

El a spus că va sugera prin raport linia cheie de luptă și politicile strategice și tactice pentru progresul epocal al construcției socialiste și alte probleme importante care apar în realizarea cauzei reunificării naționale, promovarea relațiilor externe și consolidarea activității Partidul după ce a analizat cu strictețe activitatea Comitetului central al 7-lea în ceea ce privește succesul și greșeala.

 

Liderul Suprem a analizat succesele strălucite realizate de Partidul nostru și de oamenii din perioada examinată.

 

De asemenea, el a analizat greșelile manifestate în eforturile de implementare a strategiei de 5 ani pentru dezvoltarea economică națională și factorii lor subiectivi și obiectivi.

 

Subliniind necesitatea de a începe lucrările pentru dezvoltarea în continuare a economiei generale a țării în cadrul unui nou plan cincinal, liderul suprem a analizat stările actuale ale sectoarelor industriale cheie, inclusiv industriile metalului, chimiei, electricității, cărbunelui, mașinilor și minelor și stabiliți sarcinile pentru dezvoltarea viitoare.

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu