sâmbătă, 22 iulie 2023

Efectele secundare ale vaccinului fac politică? Pascal Najadi îi răspunde europarlamentarului Nathalie Loiseau: „Datorită cunoașterii și nu ignoranței judecăm bine*” interviu cu publicația France-Soir

 Efectele secundare ale vaccinului fac politică? Pascal Najadi îi răspunde europarlamentarului Nathalie Loiseau: „Datorită cunoașterii și nu ignoranței judecăm bine*”


interviu cu publicația France-Soir


Pascal Najadi este cetățean elvețian și britanic, fost membru al Forțelor Aeriene Elvețiene și bancher de investiții (Merrill Lynch international, membru al consiliului de administrație al Dresdner Bank din New York și Londra). De asemenea, a fost consilier al șefilor de stat și miniștrilor mai multor țări în domeniul consilierii strategice în perioade de criză. În 2021, el și mai mulți membri ai familiei sale aveau sa primeasca trei doze de vaccin Pfizer-BioNTech anti-Covid-19. Apoi are încredere în discursul ministrului elvețian al Sănătății, Alain Berset despre un medicament  „testat, sigur și eficient”,  care ar „imuniza întreaga populație”. Pentru a lupta împotriva pandemiei, ca cetățean, fostul bancher este sigur că va face alegerea potrivită pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți, în deplină siguranță. În octombrie 2022, ia cunoștință de declarațiile lui Janine Small, unul dintre directorii Pfizer, făcute în timpul unei sesiuni a Parlamentului European. Acest lucru dezvăluie publicului larg că produsul său nu a fost suficient testat înainte de comercializare și că vaccinul nu a împiedicat niciodată transmiterea virusului. Elemente care sunt cel puțin diferite de cele care au fost transmise anterior de politicieni, autoritățile din domeniul sănătății și instituțiile lor de presă pentru a justifica utilizarea vaccinului anti-Covid-19... 

Este un punct de cotitură. Pascal Najadi suferă de efecte secundare legate de dozele sale, care au fost evaluate clinic de mai mulți medici și specialiști. El simte că sistemul său imunitar a fost grav afectat și simte că „moară încet” . El decide să intre într-un proces de denunțare legală a legilor care au încadrat, în general într-un mod foarte coercitiv, managementul Covid și nu ezită să depună o primă plângere împotriva lui Alain Berset.

Viziunea sa asupra gestionării crizei de sănătate este ascuțită, severă și controversată: potrivit lui, criza de sănătate a fost gestionată de state și autoritățile sanitare ca o „ operație psihologică”. Acest management s-ar fi bazat pe produse prezentate ca vaccinuri a căror toxicitate finală nu putea fi ignorată de producători și politicieni. Cu alte cuvinte, demersul lor ar fi fost făcut într-un scop rău intenționat.  

Pascal Najadi nu ezită să participe la niciun interviu si sa vorbeasca liber si sincer, la persoana intai.

France-Soir a încercat să o contacteze pe doamna Nathalie Loiseau, care nu a dorit să răspundă la întrebările ziariștilor francezi până în prezent. 
 A consemnat Ciprian Pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu