sâmbătă, 22 iulie 2023

Un ziar elvețian critică temeinic politica Covid Ziarul adresat mediului rural din zona Capitalei Elvetiei, Berna, "Berner Landbote" si care apare in germana si franceza, a publicat trei pagini întregi pe 28 iunie 2023, sub titlul „Asumarea responsabilității”


 Un ziar elvețian critică temeinic politica Covid


Ziarul adresat mediului rural din zona Capitalei Elvetiei, Berna, "Berner Landbote" si care apare in germana si franceza, a publicat trei pagini întregi pe 28 iunie 2023, sub titlul „Asumarea responsabilității”

El dă cuvântul medicilor, unui avocat și unui statistician. Mai ales cu privire la situația de pe urma vaccinului

O libertate de ton rară în mass-media mainstream.

Materialul începe după cum urmează:

Perioada Covid a fost declarată oficial încheiată. Ceea ce rămâne este amintirea unei perioade de frică, singurătate, nesiguranță și diviziune socială – și a zecilor de oameni care au suferit vătămări grave legate de vaccin.

Lipsa tratamentului și refuzul acestuia în multe cazuri înseamnă că victimele vaccinării sunt literalmente „lăsate în urmă”, spune avocatul Markus Zollinger. Menționează o procedură a procurorului cantonului Berna împotriva medicilor vaccinați și solicită despăgubiri pentru victime.

Profesia medicală neglijează pacienții cu vaccinuri covid

În paginile următoare, medicii Niek Rogger și Daniel Beutler spun că se ocupă intens de bolnavii rezultați de pe urma campaniei vaccinare, deplângând lipsa de atenție a profesiei medicale față de aceștia.

În ceea ce îl privește pe profesorul Konstantin Beck, statistician și economist în sănătate la Universitatea din Lucerna, el pune la îndoială eternul argument care susține că „multe vieți salvate prin vaccinare” trebuie să fie legate de daunele minime cauzate de injecții.

În special, el ia exemplul deceselor neobișnuite ale tinerilor și ale femeilor însărcinate, suferind un număr record de complicații și avorturi spontane.

Rolul presei

În concluzie, dr. Beutler se angajează într-o analiză a rolului „problematic” al mass-mediei în „dezinformarea” publicului. În ceea ce privește verificările de fapt care indică doar opiniile care critică politica oficială, acesta este surprins:

„A fost solicitat vreodată unui verificator de fapte să verifice afirmațiile Consiliului Federal cu privire la eficacitatea și securitatea certificatului de vaccinare? Până la urmă, pe asta s-a bazat certificatul, care s-a dovedit a fi o prostie științifică, la fel ca așa-numita imunitate de turmă prin vaccinare.” Dr Daniel Beutler
A consemnat Ciprian Pop avand ca sursa materialul din presa elvetiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu