sâmbătă, 4 aprilie 2020

Despre Bill Gates si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) sau “unde dai si unde crapa”

Despre Bill Gates si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) sau “unde dai si unde crapa”
Faptul că mulți dintre membrii OMS au legături financiare cu Fundația Gates este foarte revelator pentru tot ceea ce se petrece in aceste zile, nu numai la noi, ci si aiurea, in lume, chiar dacă nu este surprinzător. OMS a dat statru pandemiei, al inchiderii oamenilor in case, al panicii. Astăzi, OMS este finanțată în primul rând nu de guvernele membre ONU, ci prin ceea ce se numește „parteneriat public-privat”, în care domină companiile private de…vaccinuri și grupul de entități sponsorizate de, ghici?... Bill Gates.
În cel mai recent raport financiar disponibil al OMS, puțin mai mult de jumătate din bugetul general al Fondului OMS de 2 + miliarde de dolari a provenit de la donatori privați sau agenții externe, precum Banca Mondială sau UE. De departe, cei mai mari finantatori privați sau neguvernamentali ai OMS sunt Fundația “Bill și Melinda Gates”, împreună cu Alianța “Vaccine GAVI” finanțată tot de Gates, Fondul global pentru combaterea SIDA, tuberculozei și malariei (GFATM), inițiat…tot de Gates.
Cei trei au furnizat OMS mai mult de 474 milioane de dolari americani. Fundația Bill și Melinda Gates au acordat OMS 324.654.317 dolari. Prin comparație, cel mai mare donator statal catre OMS, guvernul SUA, a acordat orhganizatiei suma de 401 milioane dolari americani.
Printre alți donatori privați îi găsim pe cei mai importanți producători de vaccinuri și medicamente din lume, incluzând Gilead Science (care presează în prezent ca medicamentul său sa fie omologat ca si tratament pentru COVID-19), GlaxoSmithKline, Hoffmann-LaRoche, Sanofi Pasteur, Merck Sharp și Dohme Chibret și Bayer AG. Producătorii de medicamente au acordat si acorda OMS zeci de milioane de dolari. Acest sprijin privat pentru industria vaccinurilor pentru agenda OMS, provenit de la Fundația Gates și de la gigantii industriei farmaceutice este mai mult decât un simplu conflict de interese. Este, de facto, un control puternic al agenției ONU responsabile de coordonarea răspunsurilor la nivel mondial pentru combaterea unor epidemii și boli. În plus, Fundația Gates, printre cele mai mari, daca nu cea mai mare din lume, cu o cifra de afaceri de aproximativ 50 de miliarde de dolari, investește dolarii scutiți de taxe în aceiași producători de vaccinuri, inclusiv Merck, Novartis, Pfizer si GlaxoSmithKline.
În acest context, să nu va spurprinda faptul că politicianul etiopian, Tedros Adhanom, a devenit șeful OMS în 2017. Tedros este primul director OMS care nu este de profesie medic, în ciuda insistenței sale de a folosi titlul de “Dr”. El este doctor, dar în filozofia sănătatii comunităților cu o teza de doctorat care investighează efectele barajelor hidrotehnice asupra transmiterii malariei în regiunea Tigray din Etiopia. Tedros, care a fost, de asemenea, ministrul afacerilor externe din Etiopia până în 2016, l-a cunoscut pe Bill Gates când era ministru al sănătății in tara sa și a devenit președinte al consiliului de administrație al Fondului global împotriva HIV / SIDA, TBC și Malariei.
Tedros s-a născut în 1965 în Asmara, Eritreea. În 1986, a absolvit Facultatea de Biologie de la Universitatea din Asmara. Apoi, a urmat un doctorat în sănătate publică. A ocupat în Guvernul Etiopiei funcția de ministru al sănătății (între 2005 și 2012) și de ministru al afacerilor externe (2012-2016). În acea perioadă, în Etiopia, drepturile omului au fost încălcate în mod repetat, iar protestatarii împotriva regimului au fost încarcerați fără a fi judecați sau au fost omorâți.
Sub sefia acestui Tedros, corupția și conflictele de interese de la OMS au continuat, chiar au crescut. Conform unui raport recent al Australian Broadcasting Corporation, în 2018 și 2019, sub directa indrumare a lui Tedros, Programul OMS pentru Urgențe în Sănătate, secțiunea responsabilă pentru răspunsul global impotriva COVID-19, a fost citat cu cel mai mare grad de risc, menționând „eșecul de a finanța în mod adecvat operațiuni de urgență si riscul pe care il incumba furnizarea inadecvată a rezultatelor la nivelul statelor membre. " Raportul ABC a mai constatat că a existat, de asemenea, o „creștere a acuzațiilor de corupție internă în întreaga organizație, cu detectarea mai multor scheme menite să sustraga, prin fraude, mari sume de bani de la organismul internațional.
Mai mult, Tendros a fost acuzat si cand candida la sefia organizatiei că a acoperit trei epidemii de holeră în țara sa natală, Etiopia, pe vremea când era ministru al sănătății - acuzație care nu i-a subminat, insa, campania de a conduce agentia, acesta beneficiind de sprijinul lui Barack Obama si, desigur, al lui Gates. Acuzația împotriva lui Tedros Adhanom Ghebreyesus a fost făcută de un important expert in sănătate la nivel mondial, consilier in cadrul OMS, Dr. David Nabarro, potrivit publicatiei New York Times (link spre articol sursa: https://www.nytimes.com/…/candidate-who-director-general-et…)
La randul sau, bine-cunoscutul Edward Snowden semnaleaza, intr-un interviu, cu referire la psihoza intretinuta de media ca “Guvernele și autoritățile din întreaga lume se vor obișnui cu noua lor putere, mai mare, și vor transforma măsurile luate în această situație de urgență pentru a restrânge drepturile cetățenilor și pentru a-i controla pe cei care li se opun”
„E o problemă care va trece. Vom avea vaccin, imunitatea de turmă, în doi ani, această problemă va dispărea. Dar consecințele deciziilor luate acum vor fi permanente. E esențial să nu uităm că, din perspectiva unei societăți libere, un virus e dăunător, dar distrugerea drepturilor e fatală. E un lucru permanent, pe care nu-l primim înapoi. Când pierdem un drept pe care l-am câștigat într-o revoluție, pentru care a existat o mișcare socială, pentru care a fost nevoie de 100 de ani de eforturi pentru a fi câștigat, și apoi îl pierdem într-un moment de panică, asta este legătura cu atentatele din 11 septembrie”, spune Edward Snowden.
Si pentru ca tu, cititorule, esti un om intelligent, te las acum pe tine sa tragi concluziile cu referire la “pandemia” globala si nationala…
Ciprian POP
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu