Expert ONU, se lansează în declarații
Organizația Națiunilor Unite a avertizat că ....creștinii care nu acceptă pe deplin legalizarea pedofiliei vor fi excluși din societate.
Într-o nouă declarație tulburătoare, expertul ONU Victor Madrigal Borloz (un avocat din Costa Rica, care, de la 1 ianuarie 2018, este expert independent al Națiunilor Unite pentru problematica ce ține de orientare sexuală și identitate de gen, înlocuind-o pe Vitit Muntarbhorn în funcție), spune că libertatea religioasă poate fi tolerată doar dacă oamenii religioși îmbrățișează pe deplin agenda globalistă, inclusiv ideologia radicală LGBTQ+.
Ideologia LGBTQ+ susținută de ONU își are originea într-un raport lansat la începutul acestui an, care solicită dezincriminarea sexului între adulți și minori.
Madrigal-Borloz a raportat la cea de-a 53-a sesiune a Consiliului pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite că libertatea religioasă poate exista doar dacă este „compatibilă” cu agenda LGBTQ+ dacă creștinii și alte grupuri religioase se conformează acestei ideologii radicale.
„Acordarea atenției vocilor și practicilor comunităților incluzive poate ajuta la schimbarea narațiunilor care afirmă că exercitarea libertății de religie sau de credință este incompatibilă cu exercitarea egală a drepturilor omului de către persoanele LGBT”, a spus Madrigal-Borloz, la ONU.
Slaynews.com relatează: Madrigal-Borloz a spus că soluția pentru religiile „incompatibile” cu ideologia radicală este ca comunitățile religioase să-și reinterpreteze propriile doctrine pentru a se potrivi preferințelor sale.
Potrivit lui Madrigal-Borloz, credințele și tradițiile religioase trebuie să devină subordonate ideologiei LGBT și agendei ONU.
„În unele cazuri, narațiunile religioase au fost folosite în mod deliberat pentru a justifica violența și discriminarea – de multe ori sfidând doctrina acestor credințe și, de asemenea, dincolo de sfera dreptului la libertatea de religie sau credință”, s-a plâns el.
Le Stand a explicat că aderarea la ideile lui Madrigal-Borloz ar însemna abandonarea credințelor religioase fundamentale.
„ Așadar, acum, dacă rămânem la adevărul biblic, se pare că ne interpretăm greșit propriile noastre doctrine”, a menționat publicația.
El insinuează că credincioșii religioși care nu îmbrățișează ideologia LGBT își interpretează greșit propria religie.
Madrigal-Borloz și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la oamenii care interpretează doctrinele religioase care plasează homosexualitatea „ într-un discurs al imorității și al păcatului”.
El a sugerat că astfel de comentarii despre stilul de viață și păcat LGBT „ pot fi considerate discurs la ură sau chiar incitare la violență ”.
S-a dezlănțuit când țări au interzis cuplurilor de același sex să adopte copii.
Madrigal-Borloz a continuat: „Conceptul unei ordini „naturale” ca principiu călăuzitor al existenței umane și sociale este prezent și în doctrina conservatoare. »
În ceea ce pare a fi un atac deschis la adresa libertății religioase, raportul Madrigal-Borloz denunță „exceptări” pentru organizații precum familiile de plasament și agențiile de adopție care le permit să-și urmeze credința biblică în deciziile lor de custodie.
El vrea să impună lumii „obligații” de a se supune sistemului de credințe LGBT.
Madrigal-Borloz insistă, de asemenea, că persoanelor LGBT trebuie să li se permită să participe în comunitățile religioase, în ciuda „practicilor lor exclusive”.
Este cel puțin nepotrivit, ca sa mă exprim diplomatic si delicat, ca un "expert ONU" să sugereze că comunitățile religioase ar trebui să-și schimbe convingerile și practicile pentru a beneficia de cei care doresc să încalce principiile religioase în timp ce se identifică cu o anumită credință, unde mai este rolul neutru si echidistant al ONU, atunci cand, prin astfel de raportari coercitive si radicale, se încearcă ruperea de adevăratele noastre valori. Sper doar ca Statele sa judece după propriile lor principii si sa nu își cedeze suveranitatea pe mâna unor neica nimeni care se intitulează "experți".
Ciprian Pop
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu